Alle ballen verzamelen

Alle ballen verzamelen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gezien de huidige ontwikkelingen, raken mensen nog wel eens iets kwijt. Soms hele blogs. Daarom heb ik maar wat spoed achter mijn onderneming gezet en kom ik met een (te) vroege editie van mijn back-up-and-sharing-system. 

(Jullie begrijpen, dat ik aan het oefenen ben in, hoeveel gezwam ik in een zin kan proppen)

Al een tijdje plaats ik leuke, grappige, mooie of heftige bijdrages van mensen hier op borden (zo heet dat) van Pinterest. Soort van prikbord en elke bijdrage heet dan een pin. Zo heb ik al aardig wat verzamelt. Ook mensen die geen account hebben, kunnen wel de inhoud zien, die anderen er hebben geplaatst. 

De link als zodanig blijft volledig in tact en bij een klik kom je dus keurig bij het juiste blog op Yoors. Op zo'n bord kun je ook nog verschillende secties maken en die heb ik soms ook, zodat het overzichtelijk blijft, die hebben dan een eigen, logische naam. Er is 1, misschien niet meteen begrijpelijk, die heet: BIJpinnen. Dat gaat over bijen, met heel veel foto's ook.

Ook mensen van buiten Yoorsieland kunnen klikken op pins in Pinterest en komen zo op jouw blog terecht.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zover de wisselwerking met deze twee. Wil je dus graag iets op een bord hebben, kun je dat altijd even aan mij doorgeven. Via een reactie hieronder of een persoonlijk bericht. Ook mensen die een idee hebben voor een nieuw bord help ik graag een handje. Vervolgens heb ik van al die borden een collectie hier op Yoors gemaakt. 

Dit is allemaal nog in de beginfase, dus heel veel staat er nog niet op, maar dat groeit vanzelf. Ik plaats op de borden ook dingen van buiten Yoors, zodat het voor iedereen interessant is. Alles hoofdzakelijk in het Nederlands. Mochten mensen in de toekomst dus een blog of wat missen kunnen ze even een kijkje in de collectie nemen. 

Dank u wel voor de aandacht.

P.S. Gedichten hebben een eigen collectie bij mij op Yoors, daarvoor ga je eerst naar mijn profiel: Mijn collecties. 

signup

Overbrug die kloof!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een encaustic art-bord mag natuurlijk altijd, er zijn diverse Yoorsies die je bord kunnen vullen ;-)
| 12:47 |
Doe ik, met alle plezier. Had niet verwacht, dat jullie zo enthousiast zouden zijn. Heel leuk. Zal het zo snel mogelijk doen, in volgorde van binnenkomst. Nu is het best druk, maar als het er eenmaal opstaat is het een kwestie van bijhouden. Zal het je melden als het klaar is.
| 13:05 |
Rustig aan hoor! Heeft geen haast, zorg vooral eerst goed voor jezelf! Ik zal intussen kjken of ik ook iets van jou kan "pinnen"
| 13:07 |
Dat vind ik natuurlijk ook heel leuk. 😉
| 13:19 |
De eerste staan er (Ik vergeet vaak te pinnen 😳)
| 13:49 |
Dank je wel, ga meteen even kijken.
| 14:08 |
Gedichten en zo heet het op mijn pinterest
| 14:15 |
Heb jouw naam niet op pinterest of linkje. Hier alvast het begin van het nieuwe bord, meteen ook in collectie hier op yoors gezet.
nl.pinterest.com/mirandat5265/encaustic-kunst/
| 14:36 |
nl.pinterest.com/christelloman/gedichten-en-zo/ is mijn link, ik hoop dat íe werkt? Jij bent goed bezig!! Dank je wel!
| 14:56 |
Ik zat voor jouw kunst ook aan het volgende te denken, heb wel meerdere blogspots, maar deze net nieuw: detaalradicaal.blogspot.com/
| 13:22 |
En daar wil je mijn kunst delen bedoel Je? Met bronvermelding altijd prima!
| 13:48 |
Ter illustratie, van mijn schrijfsel (s) natuurlijk met bronvermelding, dus netjes je naam onder het kunstwerk en dat kan dan als link. Kunt zelf kiezen welke link, hoeft niet die van dat kunstwerk te zijn, kan ook naar ander blog van jou, of naar een site van jou. Door blogspot (blogger) komt het ook automatisch op G+
| 14:06 |
Prima, leuk!!
| 14:14 |
Ik heb geen idee of je mijn receptenblogs op pinterest plaats. Maar leuk is het wel als je het doet. XX
| 11:18 |
Ik geloof dat 'onze' Ingrid dat doet, maar besef mij dat het ook best wel naast elkaar kan, als jullie daar geen bezwaar tegen hebben. Zal het met alle plezier doen. Laat dat mij nog even weten, en misschien ook een pakkende titel voor het Bord.😉
| 11:26 |
Feit blijft hoe vaker hoe beter. Daarnaast supporter je die blogger ook zelf. 
| 11:50 |
Heb inderdaad even gekeken bij Ingrid, die heeft het echt in heel veel secties onderverdeeld. Ga even aan de gang. Dat wordt watertanden.....
| 11:57 |
Moet ik ook nog eens aan beginnen het onderverdelen in secties. Succes! 
| 12:42 |
Hier is de link, compleet met tags. Meteen ook in mijn collectie hier op Yoors. Goed idee van je. nl.pinterest.com/mirandat5265/recepten-voor-twee-uit-elisabethskitchen/
| 14:41 |
Wat goed gedaan! Ik kom even speaken. Hartstikke bedankt! 
| 15:31 |
Graag gedaan,  was eventjes een inhaalslag, maar dan heb je ook wat. Bedankt voor de waardering.
| 15:53 |
Zeg dat, het is veel werk. Graag gedaan! 
| 16:09 |
Wat leuk dat je dat doet! En dank je wel dat ik daar ook mag rond fladderen 😊
| 10:07 |
Graag gedaan. 😃
| 10:25 |
Graag gedaan, heerlijk, je maakt mooie foto's. Is nu gewoon een kwestie van bijhouden. Door de vlinders ben ik op het idee gekomen en Ingrid Tips, van Yoors had een goed blog over Pinterest. Het is heel leuk, maar was veel werk om mensen daarvan op de hoogte te stellen, dus dit maar verzonnen. 
| 15:58 |
Zo werkt dat inderdaad.

Gisteren ben ik begonnen met het rigoreus reorganiseren van mijn Pinterestbord en hun secties.
| 09:07 |
Wij maken er een lekker potje van.... 😉
| 10:22 |
Heerlijk, af en toe roeren en proeven.
| 10:46 |
👍😄
| 11:00 |
ik meen dat ik al rondzweef op het andergezegdebord
| 06:52 |
Nou en of, je bent alom vertegenwoordigt daar. Maar had het nog niet verkondigt in heel Yoorsieland.
| 10:20 |
Ik of jij?
| 15:27 |
Jij bent zeker vroeg uit bed gestapt....mooi, je monter mij meteen weer op. Heb wel wat losgemaakt...zeg met die ballen, straks wordt het nog een tent.
| 15:40 |
Bad?
| 15:43 |
Nou niet meer iedere.....😉 Hier is de link, had ik je die nog niet gegeven, dan was ik vast afgeleid. nl.pinterest.com/mirandat5265/andersgezegdes/
| 15:47 |
Via pb gezien he
Staat ie wel geheim?
| 15:49 |
Oeps, nee, was dat de bedoeling? Soms ontschiet mij weleens wat. (veel) Leer zoveel nieuwe mensen kennen....Fruts, er gaat een wereld voor mij open...
| 16:00 |
Openbaar houdt in voor ieder zichtbaar(jatbaar)
| 16:18 |
Toevallig heb ik er net een Attic bij gezet en 1 van mij, maar de rest is van jou. Heet immers Andersgezegdes, wel een sectie voor de rest....
| 15:44 |
Heb je ook een bord voor verhalen? Daar heb ik wel een hoop van :-)
| 00:15 |
Nee, nog niet. Je hebt zoveel verschillende genres, dat ik dat moeilijk vind, maar doe dat natuurlijk ook graag. Heb wel 1 met waar gebeurde verhalen. 
| 00:19 |
Ik houd mij aanbevolen voor tips, van jouw kant. Was ik namelijk zeker van plan te gaan doen. 
| 00:20 |
Een hele reeks (serie) vervolgverhalen kan natuurlijk een eigen sectie krijgen, geen enkel probleem. Ik zal alvast een algemeen bord aan kunnen maken. 
| 00:26 |
Wil je dat ik je linkjes doorgeef?
Ik heb losse verhalen, verhalen die in enkele delen verteld worden, verhalen die in afwisseling met andere zijn geschreven, een vervolgverhaal in 73 delen, en vervolgverhalen die 'in de maak' zijn....
| 09:18 |
Het lijkt mij het handigst als je kunt sorteren op genres. Heb nu een paar fantasieverhalen voor kinderen van je geplaatst. Dat verhaal in 73 delen kan ik, natuurlijk als aparte sectie plaatsen. De linkjes zijn niet zo handig, het zou makkelijker zijn als ik de titels had, zodat ik ze rechtstreeks hier vanuit Yoors kan plaatsen. Dat vervolgverhaal wil ik dan wel andersom plaatsen, zodat uiteindelijk de mensen kunnen beginnen bij het eerste deel. Kijk maar even of je dat in een persoonlijk bericht doet, anders wil ik je ook wel mijn email geven, als dat makkelijker is. 
| 10:43 |
Ik zal eens wat bij elkaar zoeken.
| 12:40 |
Ik had een documentje gemaakt met summiere titels (De wonderballetjes 1; De Wonderballetjes 2 ... etc) Allemaal aanklikbaar. De persoonlijke berichten begrijpen dat niet helaas. Ik kan je dat overzichtje mailen, maar misschien heb je ook iets aan de index zoals die op Yoors staat:
yoo.rs/hansvg/blog/de-wonderballetjes-index-1510486164.html?Ysid=31783
| 14:48 |
O, dat is helemaal prima, Hans. Daar kan ik prima mee uit de voeten. Weet alleen nog niet precies wanneer, maar zo snel mogelijk. Het loopt al aardig storm en dit is iets anders dan bijv. recepten....Waarschijnlijk ergens in de nacht als ik toch niet kan slapen. Heel handig zo. 
| 15:00 |
Neem je tijd, ik vind het al heel mooi dat je het wilt doen!
| 15:26 |
De index heb ik weggelaten op het bord, omdat je daar in het voorwoord al naar verwijst. Het is eerder klaar dan ik dacht. Staat mooi. 
nl.pinterest.com/mirandat5265/de-wonderballetjes/
| 21:15 |
Het ziet er geweldig uit! Mijn dank is groot!
| 23:18 |
Ik zie dat 1 van mijn "spookblogs" ook op jouw pinterest staat bij waargebeurde verhalen, het verhaal van "trots op mijn mannen". Dat is een blog die niet (meer) bestaat, maar nog steeds in mijn Feed tevoorschijn komt................. Goh, wat ben ik alert zo laat op de avond haha
| 00:11 |
Ik vergeet steeds mijn Pinterest te updaten haha. Gevalletje teveel tegelijk willen doen............ en chaotisch zijn! Maar Pinterest is zeker een mooi iets. 
| 00:05 |
Deze past wel op je waar gebeurde verhalen......... 
yoo.rs/diaantjesroparun/blog/mijn-dure-rijbewijs-1490652578.html?Ysid=34302
| 00:07 |
Je bent er snel bij, mooi. Zal hem plaatsen. 
| 00:12 |
Ja, ben klaar wakker nog hahaha, maar ga zo toch proberen wat te slapen 😉
| 00:13 |
Hij staat erop. Welterusten.
| 00:16 |
Ja, ik houd het dagelijks bij, over het algemeen. Is handig en leuk.
| 00:11 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen