×

Yoors


Inloggen
×

YoorsEven wat laten horen

Even wat laten horen


Na al die tijd, hoop ik dat ik weer voorzichtig terug op Yoors kan. Er zijn wat aanpassingen gedaan aan mijn computer, maar ik moet het rustig aan doen. Ben geestelijk ook geheel ingestort, maar nu gaat het weer een beetje. Later vertel ik wel meer, maar als ik er nu teveel op inga ben ik bang dat ik weer een terugval krijg.

Wil er ook niet allerlei etiketjes op plakken, maar mensen die mij volgen weten wel een beetje hoe het zit, denk ik. Dat is de keerzijde van de stuiterbal, die ik ben. Veel doen, hard van stapel en dan.....

Nu heb ik heel veel in te halen en probeer ik het zo rustig mogelijk te doen. Dank je voor alle goede zorg en reacties. Al heb ik niets geschreven, jullie waren zeker wel in mijn gedachten.

Liefs Miranda