Het zal je maar gebeuren....


Laat ik meteen maar bekennen dat ik een dubbel-dekker-plagiater ben, die, zijn kans schoon ziet om nietsontziend te grasduinen in andermans noeste arbeid en met de vruchten,  die ik, steels pluk, mooie sier maak.

De wet verplicht mij echter om mijn nooit aflatend stromende bronnen prijs te geven. Jullie begrijpen dat ik dit, met tegenzin zal doen, maar als, dan wel op Yoorsdag in Yoorsland aan de Yoorsianen. 

 

Je moet het die man niet kwalijk nemen. Ik denk niet dat hij ervoor heeft gekozen om nepnieuws-expert te worden en al helemaal niet om vervolgens geciteerd te worden door de Nederlandse Omroep Stichting. Tja en dan ...... ben je door onze speurneus ontdekt op Yoors. Je begrijpt, dan is het hek van de dam. 

 

Misschien nog niet bekomen van deze onthulling wil ik toch ook melding maken van Amsterdammers, die blijkbaar niet tegen een feestje kunnen. Indien correct dan is dat zeker wereldnieuws, dat weken de gemoederen bezig zal gaan houden. Wij wachten het vooralsnog af. 

                                                                                      Amsterdammers schrikken