Ken het systeem


Nou wil ik helemaal niet beweren dat ik het systeem van Yoors ken, integendeel. Ik denk dat ik tot dat groepje behoor die er juist bitter weinig van begrijpt. Graag laat ik dat aan de deskundige over. Ieder heeft zo zijn talenten, of, zoals ik, juist niet op dit gebied.

Maar ik kan wel redelijk observeren en heb iets ontdekt, dat trouwens ook te lezen valt in de uitleg daarover, dus het klopt. Misschien ben ik een erg berekend persoon, maar ja....dat klopt. 

Mensen die mij volgen of die ik regelmatig upvote, vroegen het zich misschien al eens af. Waarom ik altijd 11, 21, 31 intik. Nou in eerste instantie deed ik dat dus uit luiheid, omdat die 1 er al staat en mijn cursor vóór die 1. Ik ben gewoon te lui hem weg te halen. 

Maar.....door de stemmen die ik dan ook weer kreeg viel mij iets op en dat zoekt Miranda dan natuurlijk wel even uit. 

Alles wordt naar boven afgerond. Dus bij 11 krijgt de schrijver van het blog 2 Royalty Yps. Terwijl bij 10 krijgt hij er maar 1. Hetzelfde geldt natuurlijk bij 21, dan krijgt hij 3 yps. Aangezien ik nog steeds van mening ben dat de meeste yps naar de maker dienen te gaan, doe ik dit dus standaard, waardoor ik maximaal de blogger beloon.

 

Ter aanvulling ontdek ik, net vandaag dit. Geef je 1 yp dan kan die niet gedeeld worden en krijgt de maker (blogger) deze toch als Royalty yp. Je staat dan wel niet in de lijst van investeerders. Maar zo kun je, als je nog erg weinig punten hebt, toch je favoriete blogs een puntje geven.

 

     Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen, want ik zie nog veel mensen, die het, denk ik, niet weten.