×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Overstap naar PC

Overstap naar PC


Eindelijk is het dan zover. Mijn zoon is toe aan vernieuwing. 

Een nieuwe computer heeft zijn intrede gedaan. Ik krijg mijn oude terug. 

Twee jaar heb ik op dit tablet gewerkt. Langzaam aan begonnen de beperkingen voelbaar te worden. Zoals waarom bijvoorbeeld er bij mijn reacties niet altijd 5 sterretjes staan. Er gaat weleens wat mis met dikke vinger. Ook het chatten, zal weer sneller en met minder typfouten gaan. Eindelijk mijn tien-vingertikken herintroduceren. Toch niet voor niets geleerd. 

Begrijp mij niet verkeerd, zo'n tablet is een uitkomst, zal hem ook zeker nog gebruiken, maar sommige dingen gaan nou eenmaal makkelijker op een PC. 

Vraag mij af hoelang het duurt, want is wel weer even wennen, natuurlijk. Geen excuus meer. Ook weer meerdere vensters kunnen openen. Muziek luisteren, tegelijk, op redelijke boxjes. 

Een nieuwe, doch vertrouwde wereld, die weer ontluikt, zoals het voorjaar. 

Mocht ik dus minder reageren en schrijven, dan ben ik druk met alles overzetten en installeren. Dat mijn bijdrage daarna, het netwerken, het delen erop vooruit mogen gaan. 


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties