×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
notifications_noneadd
27-10-2018 17:59
5 volgers , 7 antwoorden
camera_alt
Afbeelding toevoegen
7 antwoorden

Zwaarden Koningin


Trok ik gisteren de Kelken vier, die mij in heeft doen zien, dat ik de balans terug in mijn leven dien te brengen, wat zeer terecht was, tref ik nu het Zwaard.

Element: Lucht. Kernwoorden: voorzichtigheid, ontbering, scheiding, onvruchtbaarheid. 

Zwaarden Koningin vertegenwoordigt de vrouwelijke vorm van het element lucht. 

Ze staat voor verstandigheid en waakzaamheid. Ze is het symbool om met ons verstand problemen op te lossen en zo tot hogere inzichten te kunnen komen.

Er is nog veel meer over te zeggen. 

Globale: Heeft veel geleden en heeft daardoor veel wijsheid opgedaan, zodat ze anderen kan begrijpen en helpen. 

Intelligent en onafhankelijk, weet haar zin te krijgen. Vaak een alleenstaande vrouw. Rechtvaardig.

Betekenis: Een vrouw met grote krachten in zich, onafhankelijk, en in staat om haar pad uit te hakken.

Omgekeerd: Een vrouw die gedomineerd wordt door kwaadaardigheid, misleiding en intolerantie.

 

Nou maar hopen dat ik niet teveel naar de omgekeerde kant hel. Verder is dit namelijk wel een erg prettige kaart. Ook is het vaak een alleenstaande vrouw, of weduwe. Nou dat klopt natuurlijk helemaal. Heel bijzonder vind ik wel dat ik de ene dag een kaart trek die spreekt van overvloedig en de dag daarop, het heeft over ontbering. Deze kunnen blijkbaar naast elkaar bestaan. Geen wonder dat ik mij soms verscheurd voel. 

 

Aan deze twee kaarten kan ik al veel afleiden en het is maar goed, dat ik elke dag een nieuwe trek, anders zou ik wel een week aan de slag kunnen, met de analyse van deze. Daarmee is wel duidelijk dat ik met verstand alles probeer op te lossen, wat natuurlijk een beetje eenzijdig is. Er is immers ook gevoel. De slak schreef al dat hij voort ploetert en ik herken het uithakken van mijn pad, maar al te goed. Voordeel daarvan is wel, dat je een nieuwe wereld opent, waar nog geen mens gegaan is.

 expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts