mijn boek

mijn boek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

mijn boek

Ik kon niet slapen, nadat ik nog een blog over oud en nieuw geschreven heb ben ik verder gegaan met het schrijven van mijn boek wat erg verslavend is moet ik zeggen.

Ik ben nu alweer halverwege hoofdstuk 2 en dat terwijl het pas de tweede dag is dat ik aan het schrijven ben.

nou zo toch maar eens proberen te gaan slapen, ik kruip lekker dicht tegen mijn schatje aan.

goodnight!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
O wat mooi dat je een boek schrijft :D ! Wat voor genre is het en waar gaat het over?
| 13:21 |
Dankjewel! Sorry voor de late reactie maar had de griep.
Het gaat over de afgelopen 3 jaar van mijn leven. Ik heb een zenuwaandoening gekregen dus ik schrijf over het gevecht om serieus genomen te worden tot ik een diagnose krijg en de falende behandeling ervan en hoe ik daar nu mee omga
| 08:17 |
Geen probleem :), als chronisch ziek persoon snap ik dat je soms echt even niks kunt. Oh wow dat klinkt flink zwaar! Mooi dat je er een boek over schrijft. Dat is goed voor je verwerking, als anderen het lezen kunnen zij het beter begrijpen en het is ook belangrijk dat het aangekaart word dat de westerse medische wereld zo grandioos faalt.
| 12:02 |
dankjewel. ja ik doe het voor zowel meer bekendheid als verwerking voor mezelf en begrip voor deze ziekte. deze ziekte komt namelijk voor in veel soorten mate. de meeste mensen die dit krijgen hebben dit op 1 of 2 plekken en dat zorgt al voor veel beperkingen in het leven, ik heb het maarliefst op 18 plekken. Ook is de pijn erg verschillend per persoon, ik heb bijvoorbeeld continu pijn en die pijn verergerd steeds meer maar er zijn ook mensen die alleen de aanvallen hebben of in een veel mindere ernst. heel erg verschillend dus en nog erg onbekend en de behandelingen die er zijn hebben bij mij en vele andere niet gewerkt en zelfs in Amerika weten ze hier niet meer over. Ook komt het zeer regelmatig voor dat de acnes na een behandeling weg is maar na dagen, weken of maanden weer terug komt.
| 23:47 |
Al weer goede zondag morgen
| 12:33 |
Dankjewel, jij ook
| 13:29 |
Blijven schrijven, fijne zondag!
| 12:12 |
Doe ik zeker! Dank je wel
| 13:28 |
Leuk, wat voor boek gaat het worden? Ik ben ook een boek aan het schrijven... ;)
| 11:10 |
Ik ben een boek aan het schrijven over hoe ik acnes kreeg, de diagnose en alles er om heen.
Wat voor boek ben jij aant schrijven?
| 13:28 |
Biografie over een deel van mijn leven ;)
| 20:44 |
ik ben benieuwd naar het resultaat
| 21:43 |
Ik houd er ook een blog over bij : yoo.rs/tag/Geld%20stinkt Hier staat alles!
Alleen ligt het schrijven even stil, maar komt wel weer.... binnenkort ;)
| 09:48 |
ben benieuwd naar het resultaat :)
| 10:30 |
Als het af is schrijf ik daar ook hier een blog over
| 13:27 |
Goed bezig! Ben benieuwd
| 09:36 |
Dank je wel
| 13:26 |
Succes met het schrijven van je boek.
Fijne zondag nog
| 09:25 |
Dankjewel!
| 13:26 |
Succes met het boek
| 09:19 |
Dankjewel!
| 13:26 |
Goede morgen en een fijne dag gewenst, succes met schrijven
| 07:13 |
Dankjewel jij ook een fijne dag!
| 08:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen