Inktober: A Promptlist különböző módon értelmezhető


Sziasztok srácok

Rengeteg kérdést kapok a tintaember utasításairól, és ha bizonyos képesítések érvényesek. Ne felejtsük el, hogy ha lefordítja a promptlistát a saját nyelvére, a fordítások eltérőek lesznek. A „Spirit” lehet például szellem, de lefordítható „Mood”. A mai bejegyzés „Fan”, ez lehet egy lélegeztető, de ne felejtsük el, hogy a ventilátor azt is jelentheti, hogy „csodálója”. Inktober lehetővé teszi a fordítást a Google fordítás.

Kérjük, kérdezze meg a bejegyzés szerzőjét, ha kétségei vannak, mielőtt jelentené a hozzászólásokat. És mivel én vagyok a tintaember funder ebben a hónapban, az emlékeztető idejére, srácok, használhattok ceruzát, tintapent, jelölőt, tollat, vagy az iPadet, hogy rajzoljatok . Előnyösen egy tintatoll vagy marker, mivel ez az, amit a „INK” tinta. jelentése.

Tudsz rajzolni digitálisan tintasoktóberen?
véleményem szerint lehet (mindaddig, amíg használod a tintatoll kefét). Jake Parker maga is kommentálta ezt a kérdést. Sokan azt mondják, hogy igazságtalan a digitális alkotások használata. De véleményem szerint Ön részt vehet abban, amit akar, amíg követi a gyors listát, és használja a tintapoll tulajdonság. Tekintse meg az alábbi linket:
https://twitter.com/inktober/status/907341421006381056

Kollázsok és szerkesztés, hogy fokozza a rajz nem engedélyezett, a legfontosabb része szükséges az Ön számára húzza ki a kezéből . A tintaellenes célja az Ön számára, hogy rajzoljon és képesítse készségeit anélkül, hogy szerkesztené vagy visszavonná a haladást.

Láttam néhány nagy hozzájárulást, remélem ez világos, és kérjük, folytassa a jó munkát. Sok szerencsét.! ❤️

Tekintse meg az alábbi videót néhány ötletért és példáért.
#tinta2021


59 comments