Inktober: Promptlist mund të interpretohet në mënyra të ndryshme


Hi djema,

Po marr shumë pyetje në lidhje me kërkesat e Inktober dhe nëse disa kualifikime janë të vlefshme. Mos harroni se kur përktheni listën e shpejtë në gjuhën tuaj, përkthimet do të jenë të ndryshme. Një “Shpirt” mund të jetë një fantazmë për shembull, por gjithashtu mund të përkthehet në “Mood”. Hyrja e sotme është “Fan”, kjo mund të jetë një ventilator, por mos harroni se një tifoz mund të nënkuptojë gjithashtu një “admirues”. Inktober lejon përkthimin nga Google translate.

Ju lutemi pyesni autorin e postit kur jeni në dyshim, para se të raportoni postimet. Gjithashtu pasi që unë jam financuesi i Inktober për këtë muaj, për kohëzgjatjen e përforcuesit tim ju djema lejohen të përdorin laps, një inktpen, shënues, një stilolaps ose iPad tuaj për të nxjerrë . Preferohet një stilolaps ose shënues boje, pasi kjo është ajo që “INK” në inktober qëndron.

A mund të nxjerrë digjitale në Inktober?
sipas mendimit tim ju mund të (për aq kohë sa ju jeni duke përdorur furçë stilolaps bojë). Jake Parker vetë ka komentuar mbi këtë çështje. Shumë njerëz thonë se është e padrejtë të përdorësh krijimet dixhitale. Por sipas mendimit tim ju jeni të lejuar për të marrë pjesë megjithatë ju dëshironi për aq kohë sa ju jeni duke ndjekur listën e shpejtë dhe duke përdorur tipar stilolaps bojë. Shikoni lidhjen më poshtë:
https://twitter.com/inktober/status/907341421006381056

Kolazhet dhe redaktimi për të rritur vizatimin tuaj nuk lejohet, pjesa më e rëndësishme e nevojshme është që ju të tërheq atë nga dora jote . Qëllimi i inktober është që ju të vizatoni dhe të stërvitni aftësitë tuaja për ta bërë atë pa redaktuar ose undo-ing progresin tuaj.

Unë kam parë disa kontribute të mëdha, shpresoj se kjo është e qartë dhe ju lutem vazhdoni me punën tuaj të mirë. Fat i mirë! ❤️

Shihni videon më poshtë për disa ide dhe shembuj.
#inktober2021


59 comments