×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Joy the Art of my spirit :-)

Joy the Art of my spirit :-)


Echt bijna een eeuw geleden (lol) startte ik samen met mijn ex-man het merk "joy art of spirit" het was een merk dat de glimlach wilde verkopen in een magisch jasje. Ik heb altijd een creatieveling geweest en hou van dingen creëren en uitvinden. Zo maakte ik heel wat 3D ontwerpen van de allerschattigste spulletjes, speciaal om als het ultieme geschenkje te kunnen dienen. We hadden succes zovele jaren geleden, elke kerstmarkt die we deden, elke beurs waar we aanwezig waren, werden we overrompeld door fans. In die tijd was "zelfgemaakt" echt nog niet in, hier in België...ik moet dus toegeven dat dit bijna 20 jaar geleden is. Mijn ex toen was geen verkoper of vertegenwoordiger en naast zijn full time baan, ging hij dagelijks de baan op om esoterische shops te bezoeken en onze spulletjes daar te presenteren. Uiteindelijk stopten we met dit merk...maar mijn droom om van thuis uit al mijn creatieve spinsels te kunnen verkopen bleef.

Vele jaren zocht ik en testte verschillende methodes om deze magie te kunnen delen. Ik had een eigen website, een eigen webshop, een e.bayshop, een 2dehandsshop...noem maar op.
Het bleef bij pogingen maar er gebeurde niet veel aan activiteit. Toch, het bleken niet mijn spulletjes te zijn want elke beurs of markt verkochten we dus wel degelijk en we kregen ook complimenten over onze aanvaardbare prijzen!
Online verkopen is gewoon moeilijk.
Elfenschoentjes

Ik heb echt jaren van liefde en creativiteit klaar liggen voor spirituele harten... Dikwijls zijn het de gevoelige van ziel die een geschenkje zoeken met een krachtige originaliteit en een product waar eerlijkheid en soul aan vast geknoopt zitten. Alles wat ik maakte is ofwel van eerlijke producten, ofwel gerecycleerd, ofwel met kleine voetafdruk. Overal zit evenveel zorg en liefde in.

Ik wilde telkens bewijzen dat "homemade" niet aan professionaliteit inboet want dan zijn we niet goed bezig :-).

Babyschoentjes

Het bleef dan ook niet enkel bij creatieve spulletjes...

In 2011 begon ik met het spiritueel tekenen, in dat eerste jaar geraakte ik flink bekend onder de naam IRIS NOVA. Ik gebruikte de spirituele tekeningen die ik maakte voor klanten om kinderboekjes mee te illustreren, zo bracht ik kinderen een verhaal over de nieuwe era aan spirituele kinderen die onze aarde bevolkten. Vele tekeningen volgden en deze sierden menige objecten die ik vormde.

De medium tekeningen werden een gegeerd gegeven, ze bloeide uit tot een mooie hobby.

In die tijd had ik nood aan meer ruimte en maakte mijn eigen atelier van skratch, een plekje waar ik mijn eigen imperium begon en waar ik me kon terugtrekken in mijn kunstzinnige ziel.

Eindelijk begon mijn kunstenaarsopleiding reden te geven aan mijn leven...ik begon te groeien. IRIS NOVA

Uiteindelijk kwam er ook de fase in mijn leven dat ik me ergerde over dagdagelijkse producten en hun slijtage, zoals bv mijn eigenste portefeuille. Na, het verslijten van 2 portefeuilles op amper enkele maanden tijd, besloot ik mijn eigen ontwerp te creëren en deze voor mezelf te testen in zijn duurzaamheid en functionaliteit. Ik ben zo een vrouw die geen handtas draagt, alles zit compact in mijn portefeuille. Deze gebruik ik nog steeds das nu bijna 5 jaar! Deze ziet er nog steeds mooi uit!

Er volgde nog zoveel creatieve uitingen, zo ontstonden de eerste flowerhugs; een knuffelbloem waar je als kind je schatten kan bewaren in de bloemblaadjes.
Ze zijn echt een leuk hebbeding voor jonge tieners en sieren echt je kamer op.
Ook der starhugs volgden snel...een eigen merk knuffels.
Al deze creatieve schoonheden poog ik te verzamelen in mijn Etsy shop en dus...als je op zoek bent naar een origineel geschenkje? Aub denk dan eerst even aan mij en bezoek mijn shop met creatieve spinsels... Ik beloof je dat je hiermee in de spotlights gaat eindigen!

De ark van Nova