×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Doelen voor 2018

Doelen voor 2018


Ik weet het, iedereen maakt goede voornemens aan het begin van het jaar ik doe het nu.

Dit jaar heb ik enkele doelstellingen die ik graag wil proberen te realiseren.

1. Een nieuwe job.  Ik ben al een heel tijd thuis.  Dit was toenertijd een bewuste, maar geen definitieve, keuze voor onze kinderen.  Nu is de tijd daar om weer professioneel aan de slag te gaan.  Dit wordt geen makkelijke opdracht want heel wat werkgevers hebben een vooroordeel ivm mijn eerdere keuze.


2. Meer rust in mijn hoofd en huis.  Dus alle aanslepende taakjes (hoe stom ook) afwerken en alle rommeltjes verwijderen.


3. Mijn kilo's.  Ja het zijn er inmiddels te veel geworden.  Toen ikin december een 8 zag verschijnen als eerste cijfer schrok ik even.  En ondertussen ben ik zo ver dat er iets aan gedaan moet worden.  Eerste doel is die 8 doen verdwijnen en dan daarna nog 10 kg.  Dus vandaag ben ik alvast goed begonnen en ben deze middag een uurtje gaan wandelen in het zonnetje ipv in mijn zetel te zitten.  Ik besef dat dit zeker niet genoeg is en dat we structureel het één en ander zullen moeten veranderen.  Ik ga dit proberen stap voor stap te doen.


Hebben jullie ook doelen voor dit jaar?

En wie tips heeft die zijn altijd welkom hoor.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
wakeupkitty
Jazeker ik heb ook goede voornemens. Deze ben ik al eerder gestart. Ik wil o.a. consuminderen, minimaliseren, een betere gezondheid, minder stress en sparen. Dit lijstje bekijk ik ook maandelijks (update over januari geschreven die van februari komt over...). En mijn grootste goede voornemen is NIET(s) zie hier https://y.is/pomKX Ik wens jou heel veel succes en ben benieuwd hoe het gaat.
21-02-2018 16:00
21-02-2018 16:00 • Reageer
Schorelaar
Ik wilde meer tijd voor leuke dingen, zijn net een weekje weg geweest. Succes, je hebt grote plannen.
20-02-2018 20:43
20-02-2018 20:43 • Reageer
patriciahaaktgraag
Een echt doel heb ik niet gesteld dit jaar.
20-02-2018 14:56
20-02-2018 14:56 • Reageer