Start to Run

Start to Run


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo hierbij mijn eerste blog berichtje.

Zoals sommige onder jullie misschien al gezien hebben ben ik (samen met een vriendin) sinds eind februari gestart met 'Start to Run'. Toen mijn weegschaal al een 8 liet zien als eerste cijfer werd ik stilaan wakker en ha ik zoiets van 'Nee dit is echt te veel. En dus eind februari gingen we aan de slag.

In het begin ging het echt moeizaam en was ik na 2 minuten lopen buiten adem. Gelukkig recupereerden we snel met de minuutjes wandelen tussenin. Ondertussen hebben we het beginnersschema 0-5km al afgewerkt.

We hebben dan enkele malen gewoon 5km gedaan. En nu zijn we vorige week gestart met het volgende schema 5-10km. Dag 1 en dag 3 gaan vrij goed, maar dag 5 is telkens met interval waarbij je dan sneller moet lopen en dat vinden we nog zwaar hoor.

Vanochtend hadden we een loop van 38 minuten op het programma staan. Het was al vrij warm en ook leek mij de luchtvochtigheid hoger. Dat was dus toch weer wat zwaarder. Maar we hebben het gehaald en waren vrij snel gerecupereerd.


Het goede nieuws is dat het cijfertje op mijn weegschaal ondertussen gezakt is naar 77,7 kg. Dus ik ben zeer blij en tegen vakantie (juli) heb ik gegarandeerd wat nieuwe shorts nodig en durf ik misschien ook wel een kleedje te kopen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed seg! Ik en men man en zoonlief gaan ook samen starten as de temperaturen wat dalen want ik ga echt ni in 30 graden lopen!!!
Benieuwd hoe het zal gaan
| 20:26 |
Nou succes! Het tempo van man en zoon liggen voor mij te hoog. Die kan ik totaal niet volgen
| 09:05 |
Net gisteren 2e les achter de rug en ca va! Enkel laatste minuten waren zwaarder haha!
| 09:15 |
Goed beziiig!!! Trots op jullie :) en ikzelf vind hardlopen ook echt heerlijk. Fijne dag verder!
| 10:30 |
dank je
| 20:01 |
Hartstikke goed gedaan! Echt iets om trots op jezelf te zijn. :)
| 19:17 |
ben ik ook hoor
| 19:56 |
Super goed bezig jullie
| 17:28 |
Heel erg knap
| 17:20 |
Super goed van je en doorgaan hoor, maar niet te streng zijn voor jezelf. Dat is niet vol te houden namelijk. Maar met 77,7kg mag je best al wel een kleedje aan hoor. Ik ben inmiddels 15,5 kg afgevallen en weeg nu 89,5kg en draag vandaag toch echt een kleedje ;) geen strak kleedje hoor hahaha
| 16:19 |
knap van je dat je al zover bent
| 16:17 |
Top! Ga zo door!:)
| 16:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen