Ik ben officieel kokosolie moe!

Ik ben officieel kokosolie moe!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Kokosolie in je haar voor tegen het kroezen. Kokosolie op je huid als zonnebrand. Een lepel kokosolie per dag voor je vertering. Gorgellen met kokosolie voor wittere tanden. Koken met kokosolie voor natuurlijke antioxidanten. Kokosolie als natuurlijk deodorant.


IK BEN OFFICIEEL KOKOSOLIE MOE!

Nu weet ik dat omdat ik op een palmboomeiland woon, hier veel gebruik wordt gemaakt van hetgene wat voor handen is. Maar kom op, er is niet ineens een nieuwe messias opgestaan die in een bruin harige noot woont! In Europa heb je supermarkten vol met fantastische goedkope producten, dan ga je toch niet een tropische noot als multi-tool gebruiken. Het ruikt muf en echt veel smaak zit er ook niet aan. 

Nu was ik vorige week in panama aan het rondreizen en werd ik belaagd door zandvliegjes. Mijn meegenomen Deet was duidelijk niet afdoende om te voorkomen dat ik er in 10 minuten uitzag alsof ik de mazelen had gekregen.

Het locale vrouwtje gaf me een fles met spul met de woorden 'het enige wat echt werkt tegen zandvliegjes, hier neem maar wat.'


Gretig smeerde ik me in en moest ik concluderen dat het kokosolie was waar ik me van top tot teen in had gedipt.

Ik heb nog nooit zo lekker geslapen...
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk! Mijn dochter maakt er ook tandpasta mee!
| 22:27 |
Ik ben ook wel fan van kokosolie
| 15:41 |
Aha!
Je bent ook in de hype ;))))
| 15:43 |
YES !!
| 15:50 |
Ben ook even kokos-olieverslaafd geweest. Ik gebruik het nu nog vooral als basis voor een gezicht en hand-/voetencreme.
| 08:53 |
Ja die typische geur blijft er wel inzitten dan he???
Geen fan.. hahaha
| 19:30 |
Ik gebruik al de geurloze voor de crèmes. Misschien minder goed dan de echte 'virgin' maar idd die lucht is ff wel lekker maar na een tijdje, pffff...
| 20:10 |
Ik woon ook op een 'palmboomeiland' en ik gebruik ook kokosolie, maar niet te pas en te onpas: in de keuken, maar niet in alle gerechten, voor cosmetische doeleinden, maar niet om er huid en haar dagelijks mee in te smeren en zeker niet om er tanden mee te poetsen:)
De lekkere smaak zit in verse kokosnoten: gaatje er in maken, leeg slurpen, daarna open hakken en het sappige vruchtvlees er uit scheppen.
Die harige die zijn overjarig en rijp boor transport naar Europa:)
| 06:50 |
Oe ik vind van die verse het water het water maar bitter altijd!
Geef mij dan toch maar het vlees uit de harige hahaha
| 19:31 |
Verrassend einde verhaal... dus kokosolie kan heel nuttig zijn. Natuurlijke producten zijn altijd beter dan synthetische. Maar juist, als men van beweert dat men er alles kan mee oplossen... dat is dit wel een brug te ver , en mag je zeker zijn dat je er teveel voor betaalt. Variatie, en beperktheden van natuurlijke producten kennen ! Locals kenen of alle kruiden - natuurproducten het beste eruit te halen. Luc.
| 15:23 |
Zeker een goede vervanger van een hoop..maar man...het grote hossana voor alles is niet zo!
| 19:32 |
Dat zijn hypes, remember de tijd dat aloe vera HET wonderspul was?
| 14:55 |
Je bedoelt de tijd dat jullie in Europa het bestaan van aloe vera ontdekten, toen wij het al eeuwenlang gebruikten. Het is een prima plant, zowel voor in- als uitwendig gebruik; ik heb het in mijn tuin.
Een paar km van mijn huis is er een aloe-plantage, uiteraard voor de export: goed voor de economie!
| 06:58 |
Jah aloe in alles..haha
Gebruik dat alleen maar voor de verbrande huid..verder niks eigenlijk

Hier ook in de tuin idd
| 19:32 |
Kokosolie en cbd-olie zijn mijn favorieten
| 14:15 |
Ik wordt ondertussen echt beroerd van ALLE zogenaamde superfoods die door mensen met wonderlijke eetstoornissen als religie aanbeden worden. Gojibessen bv en de rage dat alles en overal opeens spelt moet zitten. Doe normaal het is NIET lekker! En ja, ik gebruik kokosolie, en palmolie maar niet omdat het een superfood is, gewoon omdat het soms wat toevoegt
| 20:53 |
Helemaal met je eens. Het is het beruchte fanatisme van de 'bekeerling'. Ze hebben iets leren kennen, waar ze het bestaan niet hadden vermoed (kokosolie, aloe-vera etc.) en ineens wordt het tot superfood verklaard.
| 07:25 |
Ik zie het gewoon als een eetstoornis ondertussen. Heel veel dingen niet mogen eten, andere dingen alleen in combinatie met het een of ander, en sommige dingen lekker vinden terwijl het echt smaakt naar... Eh... Nou ja, echt niet lekker. Speltbroodjes smaken hooguit gezond maar niet lekker, en de koeken ook, toch zijn er van die wandelende eetstoornisjes die dan gelukzalig elk hapje overbewust gaan staan te genieten en zich met elke hap beter voelen worden door het placebo-effect. Veganisme is ook (meestal) niet meer dan een eetstoornis. Overbewust bezig zijn met je eten, allemaal regels bedenken of aannemen van een heel kleine groep, denken dat je een soort spirituele ervaring hebt met je eten en er her en der anderen van proberen te overtuigen dat ze precies zo moeten eten als jij... Dat is een eetstoornis. Als je eerlijk en open met die mensen gaat praten blijkt meestal dat er al eerder andere eetproblemen waren (anorexia, bepaalde kleuren niet of juist wel eten, niet tegen bepaalde combinaties kunnen, in een bepaalde volgorde eten, er niet tegen kunnen dat voedsel elkaar geraakt heeft, zelfbedachte dieten volgen (wel eens gehoord van een dieet waarbij alleen doperwtjes uit blik of pot gegeten mogen worden en dan natuurlijk wel maar een bepaald aantal?) en natuurlijk boulimia. Mensen die niet wat soepeler met eten om kunnen gaan (bv altijd gezond eten maar weten dat je van een keer snackbar, pizza of McDonalds niet meteen ziek wordt) hebben een probleem.
| 08:15 |
Ja heerlijk, ik maak er crème van.
| 19:32 |
Halleluja, hoera voor de kokosolie.
| 18:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen