Hoe is jouw weekend? Mijn weekend zit boordevol met muziek!


Elke werkdag is voor mij weer anders. En elk weekend is ook weer anders. Lekker om elke dag zeer gevarieerd bezig te zijn met muziek!

Gisteren heb ik het geluid verzorgd tijdens een optreden van het damestrio Treehouse music tijdens de borrel op een bruiloft. Deze samenwerking is wederzijds zeer goed bevallen, dus dat gaat vast nog vaker gebeuren. Wist je trouwens dat artiesten die ingeschreven staan op de website van Plugify, 5% korting krijgen op de factuur als zij JAM Projects inhuren voor het geluid?

Vanavond ga ik op een besloten feest optreden met het Duo 2FeelGood. Dan verzorg ik niet alleen het geluid, maar ben dan ook zelf aan het optreden. We beginnen met wat rustige achtergrondmuziek en later op de avond voeren wij het tempo op met dansbare nummers.

Zondag ga ik de eerder opgenomen 2e demo van de groep Sunday's child verder afmixen. De band is al heel tevreden over het resultaat tot nu toe, maar wilde nog een paar kleine dingen aangepast hebben.

Volgende week ga ik weer verder met een paar orkestbanden. Ook daar komen nog steeds regelmatig aanvragen voor binnen. En ik ga een nieuwe demo opnemen met de band B70.

Na volgende week komen er nog meer optredens, repetities, geluidsklussen en invalklussen. De agenda is lekker gevuld!

En zo is elke dag weer anders, elk weekend weer anders. Maar, alles draait om de muziek!
Hoe is jouw weekend?