Optreden Tina Turner Tribute Loco Live


Op zaterdag 20 mei trad ik op met de Tina Turner Tribute band tijdens het Loco Live festival in Lievelde. De avond ervoor waren daar al 2 andere tribute bands te horen: Dire Straits en Bob Marley. Deze avond waren wij de enige band en zouden pas om 23:00 gaan beginnen. De avond werd geopend door een DJ.

Uiteraard moesten wij 's middags al bijtijds aanwezig zijn om op te bouwen en te soundchecken. Het buitenpodium was half open en er stond een enigszins frisse wind in mijn rug.  Daarom hield mijn jas nog maar even aan, maar maakte mij ondertussen wel een beetje zorgen of ik het tijdens het optreden niet te koud zou krijgen in mijn polo met korte mouwen. Na de soundcheck konden wij met z'n allen binnen rustig genieten van de warme maaltijd die voor ons klaar stond.

Later op de avond was de wind wat gaan liggen waardoor het iets minder koud aanvoelde. Eenmaal op het podium heb ik lekker meebewogen op de muziek.  Aan het einde van de bijna 2 uur durende set, waarbij o.a. Nutbush voorbij kwam, was ik goed opgewarmd. En het publiek zichtbaar ook. Zij wilden nog wel meer. Dus hebben wij de avond afgesloten met Proud Mary.

Compilatie van een paar fragmenten uit Private dancer


Nog een blog over de Tina Turner Tribute vind je hier:
Battle of the tribute bands