Auto's of geen auto's

Auto's of geen auto's


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds kort heb ik weer rijlessen. Ik heb mijn rijbewijs in het buitenland gehaald, waar ik tien woonde, en daar nemen ze het niet zo nauw met de regeltjes. Het viel mijn rijinstructeur op dat ik ook afremde als er iemand van linkse kwam. "Dat hoeft niet", zei hij. "Je moet de voorrangsregels kennen voor het examen. Je geeft alleen voorrang aan rechts." Nu snap ik deze reactie, maar de reden dat ik afrem of stop is niet dat ik de regels niet ken, maar omdat ik ben gewend dat mensen er niet naar luisteren haha.

De foto hieronder legt mijn wantrouwen uit xDBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kan er enigsinds wel bij inkomen ben voor 2 jaar geleden nog geschept door een die door rood reed en vroeger een scooter van links men kent ze wel maar leven er zeker niet naar
| 00:08 |
Ik kijk ook beide kanten op
| 17:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen