×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Our Gay Life #1


Samen loop ik met mijn vriendin en dochtertje van 2,5 jaar op de camping waar wij een vaste plek hebben. Aangekomen bij de glijbaan spelen daar broer en zus met elkaar. "Ga maar glijden" zeg ik tegen mijn dochter, die mij verlegen aan kijkt. Schuifelend loopt ze richting het trapje terwijl ze naar de kinderen kijkt. Het jongetje zegt: "wij zijn hier aan het spelen". Ik zie dat mijn vriendin lichtelijk geirriteerd raakt en geeft ons dochtertje een extra zetje om de trap op te gaan. Langzaam en voorzichtig loopt ze naar boven. Ah, het jongetje maakt toch plaats. Wat fijn. Mijn dochtertje glijdt van de glijbaan met een grote lach op haar gezicht. Ik zie in mijn ooghoek dat het meisje al een poos naar ons zit te kijken. Ik kijk haar aan en ze vraagt: "Zijn jullie verliefd op elkaar?" 

Voor ons is het zo gewoon geworden. Maar door deze vraag besef ik mij dat het voor andere mensen toch bijzonder is. 2 vrouwen met een dochter. Zoals ik al in mijn vorige blog had beschreven hoe onveilig ik mij soms kan voelen maakt deze vraag dat ik mij besef hoe bijzonder het voor andere mensen kan zijn. Wij lopen (gelukkig weer) hand in hand over straat. Zoals een hetero stel. Ik zie het bijzondere er niet meer van in, omdat ik het gewend ben. In het begin vond ik het ook bijzonder als ik een homostel zag. Wij zijn 2 vrouwen die net zo leven als een man en een vrouw of 2 mannen. Daarom besluit ik om deze blogs te schrijven. Gewoon. Omdat het kan. Omdat ik het leuk vind.

07:00uur vandaag wordt mijn dochter wakker. We zijn op de camping en als zij wakker is dan ben ik dit ook meteen. Ik ga na 10 min dus toch maar uit bed. Maak haar kamertje open en daar staat ze. Met al haar knuffeltjes in haar armen, mij met grote ogen en een vriendelijke lach op haar gezicht mij aan te kijken. Ik maak ontbijt voor dr klaar en zet de tv aan. Vast ochtendritueel voor ons. Ik maak koffie voor mezelf klaar en maak een sigaret waarna ik deze buiten op rook. Het is nog stil op de camping. Het enige wat ik hoor is de regen op de partytent en vogels die fluiten. Heerlijk wakker worden zo. Rond 10:00uur wordt dan ook mijn vriendin wakker. We doen het deze ochtend lekker rustig aan. Beetje opruimen en relaxen. Mijn dochter is druk bezig met haar pop. Maar vanaf een uur of 11 wordt ze lastig. Ze wil van alles en begint te zeuren en als ze haar zin niet krijgt gaat ze met dingen gooien. Zo gooide ze ook haar volle bellenblaas door de caravan. Ach, het ruikt in ieder geval weer heerlijk. Heb dr maar om 12:00uur naar bed gebracht ipv 12:30uur want ze was echt te moe. Nu zit ik heerlijk onder de partytent op onze loungeset deze blog te schrijven. Het is inmiddels al wat drukker qua geluid. Ik hoor honden blaffen, kinderen gillen en de buren praten. Maar het is oh zo relaxed op de camping. Vanmiddag gaan we even naar de kermis. Die is hier op dit moment om de hoek. En verder zien we wel wat de dag brengt. Ik geniet in ieder geval volop!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts