×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Our Gay Life #2


Onze laatste dag op de camping. Voor deze week dan. We moeten 3 dagen werken en dan kunnen we gelukkig weer terug! En dan voor langere periode. Heerlijk!

Vanmorgen mocht ik uitslapen. Zondag is mijn uitslaapdag. De enige dag in de week, want de overige dagen is mijn dochter de vroege wekker. Dus ik kwam om 10.30uur mijn bed uit. De zon schijnt volop, het is hartstikke warm! En daar zie ik mijn vriendin in de caravan op de bank liggen. Mijn dochter speelt ernaast aan een tafeltje met kleurtjes. Ik ben flabbergasted dat ze nog in de caravan zitten! "Waarom zijn jullie niet lekker buiten?" Vraag ik. "Oh, we zitten gwn lekker te relaxen hier" antwoord mijn vriendin. Ik pak koffie en een peuk en ga lekker buiten zitten. Al snel komt mijn dochter ook naar buiten en begint daar te spelen. Ik zit heel relaxed terwijl verschillende mensen onze caravan passeren. "Goedemorgen" zeg ik tegen iedereen die langs loopt. Heel sociaal, maar ergens ook een beetje irritant. Op een camping groet iedereen elkaar, steeds weer opnieuw. Ik hou ervan, maar er zijn ook dagen dat ik er even geen zin in heb en dan moet je ook blijven groeten, anders kom je in het vakje 'Asociaal'. Dan zijn wij dat asociale lesbische stel. Haha! Rond 12:00uur pak ik een dienblad en gooi daar alle zoetbeleg op. Pak het brood en begin de tafel te dekken. We eten gezellig buiten. Ook hier hou ik van. Na het broodje breng ik mijn dochter naar bed. Wat een heerlijk ontspannen ochtend zo! De zon schijnt volop en dus besluit ik een relaxstoel in de zon te zetten om daar eens even lekker op te chillen. Alleen mijn vriendin denkt daar anders over. Die begint met stenen te sjouwen en wil vervolgens mijn hulp. "Kun je even helpen schatje?" vraagt ze terwijl ze met een stapel stenen langs loopt. Ik zucht. Heb er geen zin in, maar toch sta ik op om haar te helpen. Zo ben ik, haha. Als we klaar zijn plof ik weer in de stoel om nog even iets van de zon mee te pikken voordat mijn dochter wakker is en ik weer moet hollen, rennen en vliegen. Om 15:00uur wordt ze wakker. We besluiten even naar de kermis te gaan, kansloze kermis om de hoek. Hij is zó klein! 5 stappen en je bent klaar. Mijn dochter mag een paar eendjes vangen en een keer in de draaimolen. Dan vertrekken we naar de ijssalon. Daar word ik aangevallen door wespen. Vreselijke k*tbeesten! Ik haat ze echt. Als we het ijsje op hebben gaan we weer terug. Eten Macaroni, pakken onze spullen en vertrekken weer naar Nederland. Nu weer thuis op de bank, verlang ik weer terug naar de caravan...

En? Ziet ons leven er anders uit dan hetero's? Volgens mij niet😉
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts