×

Yoors


Inloggen
×

YoorsVoor mij geen 4 Mei?

Voor mij geen 4 Mei?


4 Mei. Herdenken. 

We herdenken diegene die gestorven zijn in de oorlog. We zijn om 20:00uur stil uit respect. Nu lees ik overal op Social Media dat er mensen zijn die hier tegen zijn. Die op dat moment willen protesteren. Nu vraag ik mij niet af waarom zij willen protesteren, want zulke kromme gedachtengangen zal ik toch nooit verstaan. Wel vraag ik mij af waarom hier zoveel aandacht aan besteedt wordt? Waarom lees ik het overal? Waarom gaat nu juist ALLE aandacht daarheen? Terwijl we toch juist met 4 Mei bezig zouden moeten zijn. Ik voel dat ik hier nu juist iets over kwijt wil!

Ze willen ons verstoren. Maar wie kan nu jouw gedachte verstoren? Juist! NIEMAND! Als jij op 4 Mei de slachtoffers wil herdenken, wie houdt jou dan tegen? Juist! NIEMAND! Want NIEMAND kan aan jouw gedachten komen.   Degene die zich wel druk zouden moeten maken om die protesten zijn de mensen die in moeten grijpen om die protesten tegen te gaan. Want ik ben wel van mening dat men moet ingrijpen. Maar volgens mij wordt dit al gedaan. 

Dus? Laten wij nu vooral alles verwijderen wat tegen 4 Mei is en respect tonen door het vanaf nu alleen nog maar te hebben over 4 Mei, het herdenkingsmoment en wat deze dag voor ons betekend. 

4 Mei. Ik herdenk.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!