Voor mij geen 4 Mei?

Voor mij geen 4 Mei?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

4 Mei. Herdenken. 

We herdenken diegene die gestorven zijn in de oorlog. We zijn om 20:00uur stil uit respect. Nu lees ik overal op Social Media dat er mensen zijn die hier tegen zijn. Die op dat moment willen protesteren. Nu vraag ik mij niet af waarom zij willen protesteren, want zulke kromme gedachtengangen zal ik toch nooit verstaan. Wel vraag ik mij af waarom hier zoveel aandacht aan besteedt wordt? Waarom lees ik het overal? Waarom gaat nu juist ALLE aandacht daarheen? Terwijl we toch juist met 4 Mei bezig zouden moeten zijn. Ik voel dat ik hier nu juist iets over kwijt wil!

Ze willen ons verstoren. Maar wie kan nu jouw gedachte verstoren? Juist! NIEMAND! Als jij op 4 Mei de slachtoffers wil herdenken, wie houdt jou dan tegen? Juist! NIEMAND! Want NIEMAND kan aan jouw gedachten komen.   Degene die zich wel druk zouden moeten maken om die protesten zijn de mensen die in moeten grijpen om die protesten tegen te gaan. Want ik ben wel van mening dat men moet ingrijpen. Maar volgens mij wordt dit al gedaan. 

Dus? Laten wij nu vooral alles verwijderen wat tegen 4 Mei is en respect tonen door het vanaf nu alleen nog maar te hebben over 4 Mei, het herdenkingsmoment en wat deze dag voor ons betekend. 

4 Mei. Ik herdenk.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook ik herdenk en ben op vier mei om acht uur twee minuten stil...
| 01:41 |
Ik herdenk ook.
| 22:57 |
Waar is het respect gebleven vraag je je af.
| 21:33 |
Die is inderdaad ver te zoeken...
| 23:44 |
Sinds social media is ontstaan, denken mensen maar dat ze alles kunnen zeggen wat in hun op komt... zonder respect voor andere te hebben. 
Achter hun computer scherm of mobiel durven ze wel...
Ik las vandaag ook iets over prinses amalia, dat mensen haar te dik / papperig vinden. 
Wtfff... zij leest dit zelf ook!!!
Ze is nog maar een kind!!!

Ik vraag me oprecht af... waar het respect is gebleven 
| 21:23 |
Ja vreselijk toch? Respect is ver te zoeken...
| 23:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen