Nee ik ben niet zwanger, ik ben gewoon dik!

Nee ik ben niet zwanger, ik ben gewoon dik!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor ik kinderen kreeg had ik maatje 36 maar 2 kinderen later en 20 kg erbij heb ik maatje 42, mijn buik is niet meer zo straks en heb striae en de laatste 2 zullen vast veel moeders herkennen. 

Een tijdje terug sprak een vrouw mij aan " goh wat heb je leuke kinderen" ik bedankt haar vriendelijke het is altijd leuk zoiets te horen maar als snel volgde de vraag "wanneer ben je uitgerekend van je 3e?"  Een kleine ongemakkelijke stilte viel "Niet, ik ben gewoon dik!" Antwoorde ik haar vriendelijk met een glimlach, de vrouw bood met een rood hoofd haar excuses aan en liep snel weg.


Ja ik weet dat er best wat vanaf mag hoor en Tsja soms is dat ene leuke jurkje niet voor mij weg gelegd maar ik ben gelukkig. Ik sport veel en ben met een medisch dieet moeten starten ivm mijn epilepsie, hier val ik ongeveer 0,5 kg per week mee af. Ik hoef niet het figuur van een lingerie model maar al zou dat soms wel makkelijk zijn! 

Op vrouwen ligt naar mijn mening te veel druk op het figuur... vooral na kinderen krijgen moet je zsm weer in shape zijn terwijl je lichaam een hele prestatie geleverd heeft !! Omarm jezelf en de rest komt later wel...  ik zeg niet dat je iedere avond met een bak chips op de bank moet zitten maar ach dat ene paaseitjes (of toch 2...) moet wel kunnen toch?! 

Hier beneden een foto van hoe ik er nu uit zie!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (27 reviews)
expand_more
Verberg reacties
O zo heerlijk herkenbaar... ik heb ook zo'n mooie buik nou jammer dan we hebben er wat moois voor terug . En dat is het belangrijkste wat telt.
| 09:03 |
Ja dat het zeker!
| 09:24 |
Wat een ander van je vindt is niet belangrijk, zorg dat je zelf te vreden bent.
| 21:28 |
Ik heb ook al wel eens zo een commentaar gekregen. Echt niet leuk en ongepast.
Geniet van je lichaam :) En dat jurkje staat je beeldig!
| 13:04 |
Dankjewel!
| 16:31 |
Jij bent echt niet dik naar mijn mening en striae heb ik ook en ik heb geeneens kinderen gehad :/
| 09:59 |
Hou van jezelf, je ziet er prima uit !!!
| 23:03 |
Dankjewel
| 08:49 |
Als jij dik bent, wat ben ik dan? ...
| 22:46 |
Ik ben na mijn zwangerschap van de tweeling niet persé dik, maar heb wel last van diastase. Dit houdt in dat er ruimte zit tussen de buikspieren, waardoor je buik bol staat en je dus een 'zwangerschapsbuikje' krijgt. Weinig aan te doen. Fysio kan soms helpen en anders een operatie. Nee dank je. Dan maar 'zwanger'.
| 21:06 |
Blijf gewoon jezelf. Ik vind het juist knap dat een vrouw na zo'n prestatie zichzelf nog kan verzorgen (je weet wel met die nieuwe kinderen). En denk er niet zo over na, je lichaam heeft heel hard gewerkt en verdient wel een beloning, bovendien het geluk staat op de eerste plaats :)
| 20:36 |
Helemaal waar! Als je ongelukkig bent straal je dat ook uit
| 08:48 |
als ik je foto's zie denk ik nou niet gelijk die is zwanger hoor. Maar als je niet weet of iemand zwanger is stel je die vraag niet vind ik.
| 20:19 |
Ben ik helemaal met je eens!
| 08:46 |
Dan ben ik vast hoogzwanger met maatje 44/46. Voir mijn meiden was ik maatje 36. Ehm tsja erg gegroeid en niet omdat ik tijdena de zwangerschappen ben gaan snaaien. Integendeel ben gezonder gaan etrn maar mijn schildklier werkt verttaagd en metabolisme is super traag geworden. Naja ik denk dat t bij mij door slechte darmwerking en schildklierproblematiek is gekomen dat ik zo ben gegroeid. Ben zeker te zwaar en te dik maar daarom ga ik naar mijn diëtist.
Mijn wens om gezond te worden en daar hoort gezond gewicht bjj. Mijn figuur Naja die is zoals ie is.
| 19:20 |
Ik hoop voor je dat het je lukt maar je bent toch al goed bezig! En helaas Kun je niet alles oplossen als je lichaam niet helemaal werkt zoals we graag zouden willen.
| 19:30 |
Dit heb ik zelf meegemaakt. Op een feestje. Net toen er stilte viel vroeg iemand (oprecht belangstellend): "Hoe lang moet je nog?"... ik kon door de grond zakken want toen was ik dus niet zwanger.
| 19:12 |
De ander moet zich meer schamen dan jij ! Jij bent mooi de ander is gewoon onbeschoft en niet zo snugger !!
| 19:17 |
Diegene was echt in de veronderstelling. Het zag er ook wel zo uit. Maar ik kende de helft van het bezoek niet en als iedereen je dan ligt aan te gapen als je kenbaar maakt niet in verwachting te zijn...
| 19:21 |
Het is voor mensen altijd makkelijk om een ander zo te benaderen waarschijnlijk is zij onzekerder over zichzelf dan jij !
| 19:27 |
Dat laatste betwijfel ik ;)
| 19:40 |
Ach en de meeste mannen hoeven niet zo'n lantaarnpaaltje, die willen gewoon wat vlees om vast te houden ;-)
| 19:05 |
Haha als een man dat zegt dan zal dat wel kloppen
| 19:10 |
;-)
| 20:33 |
Ben ik een slecht mens omdat ik spontaan - met een dankjewel - ga zitten wanneer men mij hun plaats op de bus aanbiedt terwijl de baby terwijl toch al 5 maand is?
| 18:52 |
Nee waarom ? Baby's (en kinderen) zijn vermoeiend hoor! En ze bieden het toch zelf aan ?
| 19:07 |
Hihi omdat ze het ook doen wanneer de baby er niet bij is, gewoon omdat ze denken dat ik nog zwanger ben xD
| 19:31 |
Ieder nadeel heeft zijn voordeel
| 08:42 |
Geniaal, heerlijk als je dan niet hoeft te staan. Zou je er niet schuldig over voelen haha
| 19:15 |
Hehe :)
| 19:31 |
Vind je niet echt dik ben zelf ook van 36 naar 42 gegaan niet dat ik er mee zit. als de mensen die om je geven en je mooi vinden dan zal het echt bij je passen echt niet dik. Je bent normaal.
| 18:51 |
Bedankt!
| 19:07 |
Goed geantwoord ! Zij zal zich meer geschaamd hebben dan jij moet doen...
| 18:47 |
Dat denk ik ook !
| 19:02 |
Ik vind je absoluut niet dik, maar ja, ik kijk met een 'Caraibische blik'. Bij ons is een vrouw met maat 42 slank, aan een volwassen vrouw met maat 36 vragen we (als we haar goed kennen) of de dokter heeft gezegd dat het iets ergs is. Als we de dunne dame in kwestie niet/minder goed kennen concluderen we stilzwijgend dat ze wel kinderloos zal zijn of uit Europa komt.
| 18:44 |
Dat heb ik inderdaad wel vaker gehoord! Dus in het ergste geval moet ik maat daarheen verhuizen
| 19:00 |
Je bent altijd welkom! we hebben ook lekkerder weer dan in NL.
Ik heb zelf ook maat 42:)
| 19:04 |
Kom op je hebt kids gehad! Zelfs ik met 55-60 kg (schommel veel) blijf na mijn dochtertje een slappe buik houden aangezien ik van toen heel dun naar heel dik ben gegaan. Het gaat er niet om wat mensen van jou lijf vinden, maar wat jij van jou lijf vind! Voel jij je zo goed, dan moet je het zo houden. Wil je afvallen/aankomen, dan moet je dat doen maar alleen als jij dat wilt :)
Je ziet er super goed uit en als ik dat zo lees met sporten en zo.. gewoon lekker je ding blijven doen!
| 18:36 |
nou volgens mij heb jij een mooi figuur hoor! Dat buik probleem hebben bijna alle moeders
| 18:59 |
Dankje wel, maar jij ook! En niet alleen moeders hebben dat probleem :P Ik had trouwens al striae op mijn bovenbenen voordat ik zwanger werd. En van mijn buik zeg ik altijd maar zo, I'm a goddamn tiger who earned her stripes hihi X
| 19:17 |
Dat is een geweldige quote !
| 19:18 |
ik zou al blij zijn als ik het figuur had van jou maar ik werk eraan wie weet ooit kom ik in je buurt
| 18:34 |
Gaat je vast lukken, de balans vinden tussen genieten van eten en bewegen !
| 18:56 |
Niks dik gewoon mooi stevig
| 18:31 |
Dankjewel
| 18:53 |
Je bent goed zoals je bent toch, iemand anders hoeft niet te oordelen over jouw figuur vind ik, in mijn blog 'Tip om stralend door het leven te huppelen...' haalde ik ook al aan dat het beeld dat we zelf hebben over hoe we er uit moeten zien ons opgelegd wordt door de media en photoshop. Een vriendin van me richtte zelfs een heuse community op omdat mensen met een maatje meer ook gewoon gelukkig mogen zijn met hun figuur en met jouw maatje 42 val je zelfs niet eens binnen de categorie 'maatje meer'! Naast mij ben jij trouwens een sprietje.
| 18:26 |
Dankjewel! Klinkt interessant, ik ga je volgen!
| 18:52 |
Ik vind dat je er heel goed uitziet!
| 18:26 |
Bedankt !
| 18:51 |
Goed verwoord, enne, als ik die foto zie zie ik een mooi figuur! Ik zou daarvan echt niet denken dat je zwanger zou zijn...
| 18:22 |
Dankjewel!
| 18:51 |
Omarm jezelf...mooi gezegd en zo is het maar net! Ik vind de vragen aangaande kinderen krijgen/zwanger zijn sowieso ongepast... maar das weer een ander verhaal ;)
| 18:16 |
Dat jurkje staat je leuk trouwens!
| 18:17 |
Dankjewel
| 18:49 |
Dankjewel! Vind ik ook mja niet iedereen deelt dezelfde mening over wat wel of niet kan!
| 18:50 |
Ik vind zelf echt niet dat je er zwanger uitziet hoor, gewoon een prima figuur. Ik ben zelf zo dik dat toen ik zwanger was mensen niet zagen dat ik zwanger was hahaha :D ;)
Sterkte met afvallen!
| 18:12 |
Dankjewel
| 18:47 |
Heel herkenbaar. Ik ben ook van maatje 36 naar 42 gegaan. Was tijdens de zwangerschap 36kg aangekomen (toen maat 44)
Sindsdien ook meer last van mijn darmen, waardoor mijn buik vaak flink opgezet is.
| 18:10 |
Misschien eet je te veel van een bepaald soort eten ? Roosvicee laxo ranja helpt heel goed!
| 18:46 |
Geen idee, eet hetzelfde als van te voren. Maar mijn buikspieren waren ook erg uitgerekt en nog steeds niet wat het moet zijn. Zal ook wel meespelen. Kont wel weer, en anders maar niet
| 20:33 |
Aaaiiiiii Da's pijnlijk ....
| 18:01 |
Ik denk dat die vrouw zich meer schaamde dan ik...
| 18:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen