×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Terug van weg geweest...

Terug van weg geweest...


I'm back! Sommige zullen me misschien gemist hebben en vele waarschijnlijk niet maar na een (hele lange) pauze ben ik weer terug. Ik had geen inspiratie meer en het nam te veel tijd in beslag om te zoeken naar een post. 

Inmiddels weer een hoop ideeën en nieuwe dingen meegemaakt. Mijn inbox staat natuurlijk bomvol dus als ik ergens niet op reageer, sorry maar ik doe mijn best! 


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties