Mijn sneltrein relatie

Mijn sneltrein relatie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.

Ik wil graag mijn leven van 11 jaar terug tot en met nu vertellen om mijn eigen verwerkingsproces te verbeteren. 


11 jaar geleden ging ik een liefdesrelatie aan met nu de moeder van mijn 2 kinderen. Jongens van 10 en 9 jaar oud. 


Door financiële problemen zie ik ze weinig en kunnen ze niet bij me slapen omdat ik in een klein goedkoop huisje zit. Ik heb geen auto en mijn ex vrouw is geen taxi. Dus zie ik mijn jongens weinig. Maar de momenten dat we elkaar zien zijn wel puur en fijn. Over ruim 2 jaar ben ik schuldenvrij en hoop ik een klein beetje de tijd in te kunnen halen....

Het begon 12 jaar geleden toen ik zat ik op een toneelvereniging waar ik Vanessa ontmoette, ze werd mijn tegenspeelster en zo kwamen we met elkaar in aanraking. Ze vertelde hoe zwaar ze het thuis had en met haar 2 dochtertjes al een paar keer was weggegaan bij haar vriend. Zelfs 2 keer op punt van trouwen gestaan maar nooit gedaan. Ik vond haar leuk en aantrekkelijk en voelde dat ze enorm aan liefde toe was, iemand die er voor haar is iemand die veel liefde kan geven. Na een paar maanden gingen we bij mij thuis oefenen. Ik woonde nog bij mijn ouders,ik was 25 en het werd eigenlijk eens tijd om uit huis te gaan. Maar het was goed thuis dus ik had geen haast. Nadat we een paar keer thuis oefende werden haar rokjes al korter toen ze kwam. Ik was geconcentreerd op mijn tekst, maar m'n vader merkte op toen ze weg was, Joep zie je dat niet? Haar kleding wordt al korter. Oh zei ik. .......na 2 weken heb ik haar gezoend, na 2 dagen antwoordde ze terug met nog meer zoenen....daarna begon de trein te rijden! Morgen meer....
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Deel 2 staat erop
| 07:23 |
Benieuwd naar je verhaal!
| 17:34 |
Benieuwd naar het vervolg van je "sneltreinrelatie" :-)
Laat je vooral niet kleinkrijgen !
| 14:24 |
Ik ben benieuwd naar het vervolg! Fijn dat de momenten die je met je kinderen hebt echt puur zijn:)
| 11:05 |
Ik ben benieuwd naar het vervolg.. wel fijn dat de momenten die je met je jongens hebt puur en echt zijn. Dat is belangrijk..
| 10:29 |
Ja zo kan het zeker gaan
| 09:49 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen