×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
wat als je de afgelope 10 jaar mocht overdoen?


vraag: aan iedereen.. wat zou jij doen als je de afgelopen 10 jaar mocht overdoen. ik zal beginnen ..

ik zou nog bij mijn ex vrouw zijn de kinderen allemaal zien en zeer zeker niet de zelfde fouten maken die ik heb gedaan . daar kan ik niet over schrijven.masr het is een zware zonde in Gods ogen en ook in die van.mij al heb ik er nog zo.n spijt van ik kan helaas het verleden niet veranderen daar is het te laat voor dat besef ik elke dag opnieuw. ik bid ervoor dat ik vergeving van zinden krijg en niet alleen van God maar ook van hen die ik liefheb en zo verschrikkelijk mis .ja. wat zouden jullie willen veranderen in de afgelopen 10 jaar?

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts