wat als je de afgelope 10 jaar mocht overdoen?

wat als je de afgelope 10 jaar mocht overdoen?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

vraag: aan iedereen.. wat zou jij doen als je de afgelopen 10 jaar mocht overdoen. ik zal beginnen ..

ik zou nog bij mijn ex vrouw zijn de kinderen allemaal zien en zeer zeker niet de zelfde fouten maken die ik heb gedaan . daar kan ik niet over schrijven.masr het is een zware zonde in Gods ogen en ook in die van.mij al heb ik er nog zo.n spijt van ik kan helaas het verleden niet veranderen daar is het te laat voor dat besef ik elke dag opnieuw. ik bid ervoor dat ik vergeving van zinden krijg en niet alleen van God maar ook van hen die ik liefheb en zo verschrikkelijk mis .ja. wat zouden jullie willen veranderen in de afgelopen 10 jaar?

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo te lezen heb je al meer dan genoeg boete gedaan.
| 10:03 |
Vondt iedereen dat maar
| 09:57 |
Hm. 10 jaar terug zou ik nog op de middelbare school hebben gezeten, maar op een punt waar niet veel te redden valt. Ik zou nog steeds niet populair/gerespecteerd kunnen worden door mijn superieure klasgenoten. Maar ik denk dat ik in ieder geval een andere vervolgstudie zou kiezen en alle liefdesroepen van de jongens in mijn leven compleet zou negeren. Beide dingen hebben mijn tijd erg verspild en ik heb van mezelf geleerd dat ik te gelukkig ben in mijn eentje. En dat was het eigenlijk wel, er zijn niet veel dingen waar ik spijt van heb. Misschien hoef ik zelfs niks anders te doen, alleen beter.
| 17:24 |
Dat is ook mooi toch
| 09:32 |
Ondanks dat ik het zeker niet makkelijk heb ... zou ik toch niets anders doen. Ja hooguit zou ik eerder hebben gekozen om minder materialistisch te zijn, en eerder écht voor mijn passie durven kiezen. Oh en ja, ik zou geen 10.000 euro hebben uitgeleend van de erfenis van mijn ouders, die ik nu natuurlijk kwijt ben ...
| 16:26 |
wat was..is geweest hoor... jammer dat het zo moest gaan...weer wat geleerd.
Kan zoiets gebeuren als t oude was zonder scheuren... hopelijk zie je jouw kinderen nog.
Als ik mijn leven over kon doen..had ik zeker andere keuzes gemaakt en geen extreem ziek mens mijn leven laten verwoesten
toch zie ik wel dat naast al die verdrietige dingen ook veel lichte blije zijn en het ene kan niet zonder t andere.
| 11:12 |
Ik neem het leven zoals het komt en probeer steeds mijn best te doen. Dat is toch al heel wat.
| 10:41 |
goh niks eigenlijk, heb een zwaar leven achter de rug maar alles heeft zen doel, als die dingen niet gebeurt waren had ik mijn man 5 jaar geleden niet tegengekomen. lot?
| 07:13 |
Ik heb de laatste jaren veel meegemaakt. Maar ik zou niets willen veranderen. Wand ik heb nu het gevoel dat die jaren nu beloond worden, Omdat ik nu gelukkig ben.
| 12:36 |
dat is fijn om te horen hoor
| 13:27 |
Deze vraag is eigenlijk een strikvraag, wie zichzelf en De Schepper kent, weet dat hij deze weg moest gaan. Die 10 jaar willen veranderen wil zeggen dat men redeneert vanuit het pijnlichaam/ego waardoor zijn karma nog steeds niet voldoende uitgewerkt is. Andersom is ook waar, wanneer men tevreden is met wat men bereikt heeft, "dit meestal materieel(inc familie) van aard", dan denkt men daadwerkelijk dat men niets anders meer nodig heeft om het ware Leven te leven. Kan ik nog veel over schrijven, maar zal hier stoppen. Ik zelf zou ook kunnen denken, had dat zo maar niet gelopen, had ik maar een diploma behaald, had ik maar dit en da gedaan...maar dat zet een mens op een dwaalspoor.
| 09:52 |
je hebt zeker gelijk hoor . maar materieel zegt mij niets de rest wel
| 10:04 |
Materieel bedoel ik ook mensen mee...alles wat tastbaar is...en waar men moeite mee heeft het los te laten. Zelfs materie bestaat uit energie, maar men verliest zich in de tastbaarheid...daarmee bedoel ik weer bijna alles wat je in de wereld te zien krijgt...wanneer men met de materie als energie omgaat, dan creëerd men op juist wijze overvloed waar men zich niet in verliest, maar men zal gewoon waarderen en omarmen zonder angst het op een dag te verliezen.
| 10:09 |
ja dat is mooi geschreven en ook zeker waar daar was ik wel van doordrongen
| 10:32 |
Mercikes Johanneke! Geloof zeker dat het doordringt bij u.
| 11:22 |
ja hoor dat is zeker en vast
| 12:13 |
Wat mooi uw openheid, onderkenning, en durven toegeven... Doch, alles gebeurt volgens het Goddelijk plan dat Hij voor ons allen voorzien heeft! Ook uw hart kent dat plan...Men maakt zo gezegd fouten maar dat zijn llusionere gedachten die een mens ver weg houd van zijn oorsprong en diens bron. Ook de misleiding van het niet kunnen vergeven, zich schuldig voelen, spijt hebben, zijn allemaal loze gedachten die voortkomen vanuit het pijnlichaam en ander duistere energieën die tesamen met dat van vele andere verweven zit. Kijk maar eens rondom je heen, ik bedoel in de wereld, want u beste Johan zoekt heden liever de natuur op, wat ook logisch en te begrijpen is. Een en al chaos in de wereld, toch schijnt het Grote Licht van Christus er doorheen, Hij laat iedereen op zijn tempo thuiskomen, hoe pijnlijk, onzuiver iets of iemand ook kan zijn, geen ziel die verloren gaat. De ziel kan wel gaan ronddwalen, en het is daardoor dat een mens en geest zich slecht gaat voelen, op zoek naar de juiste richting, naar het rechte pad waar de meeste zijn van afgeweken. Wees maar zeker dat God vergeeft, niet dat je opnieuw het één en ander moet gaan uitspoken omdat God toch vergeeft, want dat is niet de bedoeling. En vergeet vooral jezelf te vergeven, want doe je het zelf niet, dan zal een ander het er eens zo moelijk mee hebben, veregven ze niet en heb je oprecht spijt, dan ben jij reeds vrij, want jij hebt je aan de pijn en spijt overgegeven. Diegenen die met wrok en onbegrip zit, zit vast.
| 09:42 |
we hebben een groot God dat klopt zeer zeker maar ik ben mens en ja ruulijk heb ik grote zonden gemaakt met alle gevolgen vandien maar naar de mens gezien is dat helaas niet terug te draaien al zou ik dat het aller liefst willen natuurlijk. en dat ik vaak in de natuur ben waar ik gewoon het liefst ben komt inderdaad door wat er allemaal om ons heen gebeurd de mens is wel het grootste beest dat heerst al doe ik aan die padstelling absoluut niet mee. niet wat versamelen van spullen betrefd of werelds goed ik ben het liefst zo ver mogelijk weg van de bewoonde wereld al leer ik er midden in.
| 10:11 |
Begrijp je perfect Johan, ik zeg altijd, ik ben niet van deze wereld maar ik leef er wel in, en daarmee bedoel ik de Levende energie van Christus. En dit is niet iets wat mij door mensen of kerk is opgelegd, dat is een ondervinding geweest, een open ontvangt en volledige overgave. Zelf heb ik een bijzondere en hoopvolle missie te vervullen.
| 10:18 |
Ik zou niks willen veranderen: het is gegaan, zoals het moest gaan. Met lach en tranen, gewisseld door elkaar.
| 08:32 |
heerlijk toch
| 10:20 |
Ja, het kan niet dus het heft niet zoveel zin om erover na te denken...
Hopelijk kun je wat milder voor je zelf zijn, wat geweest is, is geweest en probeer er nu het beste van te maken!
Sterkte Johan!
| 01:57 |
gaat ook wel lukken
| 10:21 |
Mooi! :-)
| 18:53 |
Ik denk dat ik een goede keuze gemaakt heb om te emigreren.
Met de kennis van nu zouden sommige dingen wat gemakkelijker gegaan zijn.
Gelukkig ook een goede beslissing genomen om de behandelingen tegen de ziekte te doen.
| 23:26 |
goede keueze ook . fijn hoor
| 10:22 |
De afgelopen tien jaar? geen grote veranderingen maar misschien wat kleine voor andere onbenullige dingen. Zoals wat meer tijd voor mijn vrienden vrijgemaakt, wat minder hard gewerkt en wat meer gedaan wat ik leuk vind. Maar gelukkig liggen er (hopelijk) nog toen jaar in het vooruitzicht dat ik me hier op kan focussen.
| 22:52 |
ik zelf niks. Ik hoop vurig voor jou dat het ooit toch nog goed komt. Zeg nooit nooit hé.
| 21:34 |
nee zeker waar ik zeg ook nooit nee
| 10:23 |
:-)
| 15:04 |
Ik zou niet echt iets veranderen, maar ik zou wel willen dat ik eerder de verandering had ondergaan die ik nu het afgelopen half jaar heb ondergaan. Toch loopt het leven zoals het loopt en heb ik er wel van geleerd, daarom zou ik dus niets veranderen. Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken van je zonde en ik weet zeker dat God jou ook zal vergeven, dat doet hij toch altijd? Je hebt er ook van geleerd en bestaat het hele leven nu niet uit allemaal lessen? Wat Ingrid hieronder ook zegt, er spreekt zoveel verdriet uit je verhaal...............
| 21:18 |
ja ach het leven gaat verder en het komt zoals het komt toch
| 10:24 |
Dat is iets wat zeker is, het komt zoals het komt en het leven gaat zeker verder. Het is aan jou om er iets moois van te maken, maar snap dat je dat nu heel moeilijk vindt.
| 11:25 |
ja moeilijk is het maar ik zie de toekomst wel zonnig in hoor
| 11:49 |
Gelukkig maar, niet opgeven hoor X
| 12:02 |
nee hoor zeker niet
| 12:12 |
Men zegt berouw komt na de zonden ja. Zonden begaan we allemaal. De een klein, de ander groot. Niemand kan zich ervan vrijspreken. "Hij die zonder zonde is, werpe de eerste steen." :)

Wat ik zou willen veranderen van de afgelopen 10 jaar? Niets. Het gaat zoals het gaat en ik ben tevreden.

Sterkte Johan. Tussen de regels door bespeur ik jouw verdriet. Je hebt overduidelijk spijt, van wat het ook moge zijn.b

Zelf he
| 20:07 |
"zelf he" wegdenken.
| 20:08 |
ja kan goed zijn. zeker
| 10:25 |
ja verdtiet en spijt van het gebeurde maar we moeten toch door
| 10:26 |
Dat is zo. Je kunt het verleden niet veranderen, maar wel je toekomst..... (deels).
| 10:34 |
ja zeker waar en die wil ik in positiefe zin gaan doe ook
| 11:02 |
Succes!
| 11:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen