Beschermengeltjes


Sinds ik begonnen ben met het maken van sieraden enzovoort , is er één item waar zeer veel vraag naar is. Mijn beschermengeltjes. Ik maakte er één omdat ik de spullen had en een vriendin opperde dat ik eens moest kijken of iemand dat misschien leuk vond. Ik maakte er één met veel moeite want die kleine kraaltjes en vleugeltjes vragen nogal wat van mijn handen en fijne motoriek ivm mijn reuma. Ik vond hem inderdaad zo leuk geworden dat ik hem plaatste op mijn pagina #ByJolan . Meteen kwamen er vragen en bovenal hele mooie verhalen. Er was een dame die er een aantal wilde. Ze legde uit dat ze kanker had en bestralingen en chemo infuus kreeg en dat meestal samen met hetzelfde groepje dames. Voor ieder van hen wilde ze een beschermengeltje. Dat verhaal raakte me enorm. Ik begon ze te maken en pakte ze mooi in. Vlak voor verzending voegde ik er nog een extra engeltje aan toe met een kaartje waarop ik schreef dat ik zo ontroerd was door haar verhaal dat ik er speciaal voor háár een gratis extra beschermengeltje bij deed. Een andere dame bestelde er een aantal met het verhaal dat ze een herdenkingsdienst hielden voor haar oma en ze er één wilde voor alle kleinkinderen. Een mooie herinnering aan hun lieve oma. Laatst heeft een dame er een aantal gekocht om weg te geven aan haar KIKA vrijwilligers en verpleegkundigen. Ik hou zo van al die mooie verhalen en dat ik daar met mijn beschermengeltjes dan een héél klein steentje aan bij kon dragen. Hoe mooi is het dat mensen zo dankbaar zijn naar anderen toe omdat diegenen iets gedaan hebben mét of vóór iemand anders. Mijn hart wordt daar ontzettend warm van en een glimlach komt automatisch op mijn gezicht. Ik hoop er nog veel te mogen maken en kijk uit naar nóg meer mooie verhalen over liefde , gulheid en dankbaarheid.

Neem eens een kijkje op www.facebook.com/ByJolan