Natuurlijke werksfeer.

Natuurlijke werksfeer.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit artikel vond ik in de Optimist Daily van donderdag 15 februari. Het lijkt me een heerlijke werkomgeving deze koepels. Dan ga je toch met plezier naar je werk. Alleen jammer dat ze niet groot genoeg zijn om alle werknemers te herbergen. 

Op onderstaande foto is te zien hoe de 15 meter hoge ficus in een van de koepels is getild. 

Het filmpje is ook erg leuk om te bekijken. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Vind je het ook leuk om te bloggen en wil je daarvoor beloond worden of vind je het leuk blogs van anderen te lezen? Meld je dan via onderstaande link aan en we krijgen beide bonuspunten. https://www.yoo.rs/aanmelden?via=85247Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi, ik ken meerdere mooie binnen tuinen, maar deze is ook echt in gebruik.
| 20:48 |
Van buiten vind ik het vreselijk van binnen lijkt het mij geweldig
| 21:00 |
Heel mooi om te zien, ik denk dat het zeker een gezondere werkomgeving is.
| 19:51 |
Wat is dat bijzonder
| 18:50 |
Vond ik nou ook.
| 19:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen