review verspakket ah


Mijn jongste dochter kwam weer een dagje thuis en ik wilde graag iets lekkers voor ons klaarmaken wat niet al teveel werk zou zijn.  Al speurend bij de Albert Heijn vond ik een interessant verspakket met meiknolletjes. Die had ik nog nooit klaargemaakt. Er hoefde niet al teveel andere ingrediënten bij die ik niet in huis had, dus het leek me een uitstekende keus. De voorbereidingen zouden 35 minuten kosten en daarna hoefde het nog maar 10 minuten in de oven. Tussen de middag was ik even vrij en kon ik alvast wat aardappelen schillen. Scheelde 's avonds weer. En ik kon vast 2 runderworstjes uit de diepvries opdiepen, konden die vast ontdooien.

De meiknolletjes en het schattige kleine koolraapje waren zo geschild en in blokjes gesneden. Het stuk prei moest in halve ringen en dat kon allemaal met de aardappelen en 2 bouillonblokjes in een pan water 20 minuten gekookt worden. Aangezien ik een snelkookpan heb kon dat in 12 minuten en heb ik er uiteindelijk één bouillonblok ingedaan, omdat ik niets hoefde af te gieten. Ondertussen konden de uien in dunne halve ringen zachtjes in een koekenpan bakken en daarbij kwam een goudreinet en fijngesneden tijmblaadjes. Wat rook dat lekker! Alles in twee lagen in een ovenschaal, geraspte kaas erover en in de oven laten gratineren. De runderworstjes konden er ook mooi bij om op te warmen. De peterselie maakte het helemaal af.

Wat hebben we weer heerlijk gegeten. En aangezien het een pakket voor 4 personen was kan ik er van de week nog een keer met mijn oudste dochter van eten. En nu ik het recept weet kan ik ook eens meiknolletjes los kopen. Nu weet ik wat ik ermee kan doen.

Review recept koolraap met aardappelen en kaas.

Ook een favoriet recept van ons geworden. Een heerlijke variant op koolraap van lekkerereceptenvoor2. 

Heb je ook interessante producten uitgeprobeerd en wil je je ervaringen daarover delen? Of zoek je ideeën voor een geslaagd diner? Op Yoors is van alles te vinden. Meld je ook aan via onderstaande link, het is gratis en je ontvangt meteen bonuspunten.
Aanmelden.