testblog


Even een test in internet explorer. 
Merk meteen dat ik geen headerfoto kan plaatsen, dat ik dus nog niet veranderd. 
Dat doe ik dan meestal maar op de i-pad of smartphone. Vandaar dat ik verschillende apparaten nodig heb om een blog te maken.
Eens kijken of ik een foto kan plaatsen.

Dat lukt prima. 

Eens kijken of een ander soort foto ook lukt.

Ja dat ziet er beter uit dan in Chrome. Daar werd het beeld helemaal uit elkaar getrokken of zo iets.

Oké, nu proberen dit te posten.

Als ik het goed wil doen dan moet ik eerst een concept maken, zodat ik op de i-pad de header kan veranderen.

Oké, dat heb ik dus geprobeerd. De eerste keer wilde hij de afbeelding niet opslaan, dus heb ik het nog maar een keer geprobeerd, maar ik was even vergeten dat bij een tweede keer je in een soort mist terecht komt en je niets meer kunt doen. Dus ik ben maar weer op de laptop verder gegaan. 

Dan ga ik nu weer een concept maken en dan proberen de header op de smartphone erin te zetten.

Ja zie dat trucje werkt nog gelukkig. Dit verhaal verder typen lukt ook. Verder kan ik op de smartphone niet verder met dit blog omdat ik aan de rechterkant geen pijltje meer heb om alle opmaak mogelijkheden tevoorschijn te halen. 

Goed ik ga posten, ben benieuwd!


Jammer, jammer, iedere poging die ik heb ondernomen om een nieuw blog te maken eindigden in een "er is een fout opgetreden". Heb het in Chrome, Internet Explorer en Edge geprobeerd. Heb eerst een concept gemaakt of het blog in een keer proberen te maken. Maar iedere keer werd ik er halverwege uitgegooid of het opslaan lukte niet.

Het is me een raadsel hoe dit testblog wel gelukt is en ik er nu zelfs ook weer mee verder kan. Het is nog wel even afwachten of dit laatste stukje tekst ook opgeslagen wordt zo direct.