Mijn hond Thor als ik er even niet ben


In tegenstelling tot gisteren, toen ik een dagje met mijn broer op de bus zat (zie blog https://yoo.rs/joni-dorian/blog/op-de-bus-bij-mijn-broer-1453122000.html), moest ik vandaag weer gewoon naar school. Voordatn ik 's ochtends wegging eerst nog even met mijn hond Thor gewandeld en geknuffeld. Bij het weggaan leek hij wat triest naar me te kijken. Ik vroeg me dan ook af of hij me zou missen vandaag. Arme hond heel de dag zonder mij dacht ik nog. In mijn pauze kreeg ik echter een bericht van mijn moeder met een foto van mijn grote vriend

Image title

En weg was mijn illusie! Die luilak is gewoon heerlijk warm op de bank gaan liggen en heeft liggen slapen totdat hij me binnen hoorde komen. En zelfs toen reageerde hij best koeltjes zoals je op de volgende foto kunt zien.

Image title

Pas toen ik meneertje riep, kwam hij (bijna met frisse tegenzin van zijn plek om me te begroeten. Gelukkig was hij toen wel de enthousiaste grote loebas die ik vanochtend thuis achter had gelaten. Rare hond!