Workout - leg day

Workout - leg day


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag geen abs workout, maar een leg workout! Ook heel belangrijk, anders krijg je straks zoiets als op de foto hiernaast ;)

Image title

Net als altijd, neem genoeg rust tussendoor en ga niet te ver! Als je merkt dat het echt te zwaar wordt, moet je gewoon stoppen. Je moet een beetje uitproberen hoeveel je kunt hebben, toen ik vorig jaar heel enthousiast ging squatten, kon ik de volgende dag bijna niet meer lopen (ik ging steeds een soort van door m'n benen). Als je de dag(en) erna helemaal geen spierpijn hebt, weet je dat je verder kunt gaan. Je kunt deze workout gewoon een keer doen, maar je kunt hem ook een paar weken doen, met elke 3 dagen een rustdag, en steeds een (paar) set(s) meer dan de vorige dag. Succes!


Volg je me nog niet, en wil je vaker dit soort workouts zien? Ik post ze regelmatig, dus volg me vooral ;)


Image title


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja deze training is wel goed
| 20:05 |
Wat lijkt me dat een zware oefening! Misschien wel een uitdaging waard..
| 19:34 |
Pff, deze zou ik echt niet vol kunnen houden haha.
| 18:42 |
Pittig! Ik sla m ook over deze week :S
| 17:40 |
@ka4fr Neehoor! Ik vind ze op internet.
| 16:12 |
Maak je de posters zelf? Het ziet er mooi professioneel uit!
| 16:00 |
Ah...alweer wat voor mij! Ik ga er morgen maar eens mee aan de slag. :-)
| 15:50 |
deze lijkt me erg zwaar!
| 15:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen