Zomerlook - nail art


Ik heb afgelopen week 10 nieuwe nagellakjes binnengekregen, en ze zijn stuk voor stuk super gaaf! Gisteren heb ik dan het eerste lakje uitgeprobeerd (of eigenlijk twee). En omdat het zo lekker zonnig was, heb ik een redelijk fel lakje gekozen.

Image title


Het is de Electrifried (geen typfout!) van Superchic Lacquer. Ik ben heel blij met deze lak, want hij heeft niet alleen een mooie hologram-achtige kleur en textuur, hij lakt ook nog eens heel fijn. Hij is nogal dun, maar niet zo dun dat 'ie meteen in de randen van je nagels loopt. Met twee dunne laagjes over een witte basis heen, heb je een prachtige look. Het potje heeft een aparte, maar mooie vorm. Het kwastje lakt heel fijn, hij is niet breed, maar ook niet te smal.


Ik raad wel aan om er een topcoat overheen te doen, zonder topcoat is de lak net een beetje dof. Ik heb Essie's topcoat gebruikt. Als witte basis heb ik Alphine Snow van OPI gebruikt, ook een hele fijne lak, die je echt moet hebben als je vaak je nagels lakt.Image title


De ananasjes heb ik met een dunne striper gemaakt, het zijn dus geen waterdecals of stamps. Hieronder een duidelijkere foto van de ananasjes op mijn duim en ringvingers.

Image title

Helaas kun je deze lak in Nederland niet makkelijk krijgen. Je kunt hem hier bestellen voor $10,00, maar daar komen helaas nog wel $14,95 verzendkosten bij.


Ik hoop dat je iets aan deze review hebt, al was het maar om je voor even te vermaken ;)

Love and blessings, Jonii