×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Joyce's life: 19 Juni!


Nog een kleine week en dan gaat het gebeuren! Mijn borstverkleining!!!!! Het enige waar ik tegen op zie, is het nachtje overblijven in het ziekenhuis....ik kan mijn gezinnetje niet missen!! Ohw!! En weten jullie wat?!! IK BEN AL 8 DAGEN ROOKVRIJ!!! Ja ja! De avond na Pinksteren ben ik gestopt met roken. Moest vanwege mijn operatie, maar nooit verwacht dat het me zou gaan lukken! Ik rookte al 28 jaar! Maar het gaat goed joh! De moeilijke momenten worden al korter en ik kan zelfs bij iemand zitten die rookt terwijl het mij niets doet! Goed he?!!

Ik ben sinds een week of 4 wat bewuster gaan leven....opletten met was ik eet, drink en begonnen met buikspier oefeningen. Toen ik voor de intake van mijn borstverkleining de "voor" foto's zag, ben ik zo enorm geschrokken van mijn figuur!! Niet dat ik moddervet ben ofzo....maar de verslapping in mijn lijf en de Michelin rolletjes die zich beginnen te ontwikkelen....verschrikkelijk!! Dus tijd om er wat aan te doen! Mijn motto is: Als Tina Turner er op haar leeftijd zo strak bij kan staan....dan kan ik dat ook!! Dus hop! Roer om en beginnen met bewegen. Heb door het jaar ziektewet te veel op de bank gezeten. Ook door de pijn in mijn lijf....maar tijd om de tanden op elkaar te zetten en weer wat te gaan doen....ondanks de pijn die ik heb. Dan vreet ik maar een extra paracetamolletje!

Anyway! Volgende week maandag gaat het dus gebeuren! Een paar cups kleiner zodat ik minder gewicht op mijn schouders mee moet zeulen elke dag. Ik zal vanaf die dag proberen elke dag een update te plaatsen....


Bedankt voor het lezen en tot snel! Xxx
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts