×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Joyce's life: D-day update


Als je me volgt, weet je dat ik bijna 3 weken geleden een borstverkleining heb gehad.  Als je me niet volgt, weet je het nu ook hahahaha! Anyway, ik heb er al een paar blogs over geschreven en wil jullie even updaten over mijn herstel hiervan.

Afgelopen maandag hebben ze de hechting knoopjes verwijderdt. De linkerborst was behoorlijk vurig rood aan de onderkant, dus ze waren bang voor een beginnende ontsteking. Ik was er zelf meer van overtuigd dat het door de hechtingen kwam die begonnen te irriteren, maar toch een korte antibiotica kuur gekregen. De rechterborst is ook goed aan het herstellen, de tepel heeft wat meer moeite vanwegen de behoorlijke bloeduitstorting die er onderhuids zat/zit.  Daarom moet ik over 6 weken nog een keer op controle komen. Om te zien hoe die zich uiteindelijk herstelt.  De arts was er niet bang voor dat het mis zou gaan, maar wil het wel in de smiezen houden.


Qua pijn valt het me allemal echt mee. Ik had me op het ergste voorbereid, maar was binnen 5 dagen al van de pijnstillers af. Ik moet natuurlijk wel voorzichtig zijn en rustig aan doen. Hobbels, trillingen, rekken e.d. is geen pretje, maar al een stuk minder erg nu de hechtingsknoopjes eruit zijn. 

Heb inmiddels een nieuwe bh gekocht en zit nu op cup 85D ipv 85G! Ben blij dat er nog genoeg over is gebleven!  Maar merk al absoluut verschil qua druk op mijn schouders van de bandjes! Natuurlijk staat alles nu nog enorm strak. De zwaartekracht zal het komende jaar zijn werk gaan doen en zorgen dat alles weer helemaal op zijn plek komt. Maar voor nu ben ik al tevreden! Het herstel gaat goed, zolang ik maar naar mijn lijf blijf luisteren.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts