Joyce's life: D-day update

Joyce's life: D-day update


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als je me volgt, weet je dat ik bijna 3 weken geleden een borstverkleining heb gehad.  Als je me niet volgt, weet je het nu ook hahahaha! Anyway, ik heb er al een paar blogs over geschreven en wil jullie even updaten over mijn herstel hiervan.

Afgelopen maandag hebben ze de hechting knoopjes verwijderdt. De linkerborst was behoorlijk vurig rood aan de onderkant, dus ze waren bang voor een beginnende ontsteking. Ik was er zelf meer van overtuigd dat het door de hechtingen kwam die begonnen te irriteren, maar toch een korte antibiotica kuur gekregen. De rechterborst is ook goed aan het herstellen, de tepel heeft wat meer moeite vanwegen de behoorlijke bloeduitstorting die er onderhuids zat/zit.  Daarom moet ik over 6 weken nog een keer op controle komen. Om te zien hoe die zich uiteindelijk herstelt.  De arts was er niet bang voor dat het mis zou gaan, maar wil het wel in de smiezen houden.


Qua pijn valt het me allemal echt mee. Ik had me op het ergste voorbereid, maar was binnen 5 dagen al van de pijnstillers af. Ik moet natuurlijk wel voorzichtig zijn en rustig aan doen. Hobbels, trillingen, rekken e.d. is geen pretje, maar al een stuk minder erg nu de hechtingsknoopjes eruit zijn. 

Heb inmiddels een nieuwe bh gekocht en zit nu op cup 85D ipv 85G! Ben blij dat er nog genoeg over is gebleven!  Maar merk al absoluut verschil qua druk op mijn schouders van de bandjes! Natuurlijk staat alles nu nog enorm strak. De zwaartekracht zal het komende jaar zijn werk gaan doen en zorgen dat alles weer helemaal op zijn plek komt. Maar voor nu ben ik al tevreden! Het herstel gaat goed, zolang ik maar naar mijn lijf blijf luisteren.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er best pijnlijk uit.. maar dat is het dus niet? Inmiddels een paar weken verder.. hoe gaat t nu?
| 03:18 |
Moedig dat je dit deelt
| 14:34 |
Thnxxxx
| 09:38 |
Prachtig moedige meid, fantastisch te horen dat het toch wel een goede beslissing was :-) x
| 19:27 |
ziet er netjes uit, je hebt wel lef om dit te plaatsen met foto
zal dit blog dan ook niet delen voor je ;)
| 18:28 |
Heheje goed zo...heb em ook alleen voor hier gemaakt
| 19:07 |
dat ziet er al goed uit hoor. Ik ben er ongeveer 6 weken mee bezig geweest. Heel ander gevoel al hé zonder die hechtingen. Kan best zijn dat ze nog een beetje opgezet zijn en dat je mis nog wel kleiner moet met een bh. Rechter tepel heeft nog wel ff tijd nodig zo te zien. Enne vooral niet proberen korstjes weg te krabben hoor dan heb je risico op infectie. Je kan er trots op zijn goed gelukt!!
| 00:11 |
Thnxxx , ik ga niet lopen pulken aan de korstjes hihihi komt goed en ja...die rechterborst heeft het een stukkie zwaarder....gedild is een schone zaak..Heb nog behoorlijke zwellingen dus kan maar zo dat het een C cup wordt.... we wachten rustig af
| 10:23 |
wordt alleen maar mooier. :-)
| 23:00 |
:)
| 23:18 |
Respect voor je dat je dit schrijft en laat zien, (persoonlijk heb ik dat ook gedaan op mijn site) ik vind dat je daarmee andere mensen kunt helpen, door informatie en steun te geven.
Ik denk dat nu de hechtingen eruit zijn het herstel nog sneller zal gaan. Ziet er netjes en goed uit, mag je terecht blij mee zijn.
| 10:13 |
Dank je wel!!
| 13:06 |
Ik heb het ook alleen hier staan....niet gedeeld op fb ofzo...niet al mijn vrienden hoeven mijn boobies te zien hahaha
| 21:19 |
Dan zijn wij zeer vereerd :-)
| 21:20 |
Hahahahaha
| 23:02 |
Succes met je herstel
| 09:53 |
Thnxxxx
| 21:18 |
Ziet er al een stuk beter uit, Sterkte nog even!
| 08:39 |
Thnxxxxxx
| 08:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen