Joyce's life: WAAROM?????

Joyce's life: WAAROM?????


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik moet even van me aftikken, terwijl de tranen over mijn gezicht biggelen. Soms HAAT ik social media en ben ik boos op mezelf dat ik elke keer weer mezelf confronteer met akelige filmpjes die er rond gaan. Waarom kijk ik ze in hemelsnaam??? Net kwam er een post voorbij op Facebook van een vader die zijn dochtertje,van ik schat 2 jr oud, aan 1 arm uit haar ledikantje trok en met een riem afranselde! De moeder filmde dit stiekem. Mijn maag draaide ervan om...het gekrijs van het meisje ging door merg en been. WAAROM KIJK IK DIT??!! Geen idee! Het maakt me boos, verdrietig en gefrustreerd, omdat ik er niks mee kan! Dat dit arme meisje dit moest doorstaan, de moeder waarschijnlijk te bang om wat te doen omdat ze zelf de volle laag altijd krijgt.....WAAROM?? 

Als je het nieuws kijkt....dood en verderf, moord en doodslag. Op internet kids die elkaar in ellaar rammen en de rest die er omheen staat en er maar om lachen en staan toe te juichen. WAAROM????? 

Honden die mishandeld worden, katten die gemolesteerd worden....en ze plaatsen het vol trots op internet alsof ze een stel fucking helden zijn!!! WAAROM?????

Het grijpt me naar mijn strot en laat me niet meer los. Wat is er in godsnaam aan de hand met deze "Beesten" want mensen kun je het niet noemen. Ik probeer het te begrijpen, maar kan het niet bevatten. Het enige wat door mijn hoofd blijft gaan is WAAROM????

WAAROM zie ik dit, kijk ik dit, terwijl ik al genoeg aan mezelf heb op dit moment. Mijn vriend moet plotseling weer naar Portugal om dingen te regelen, we zijn al jaren bezig om dat geval met zijn papieren voor elkaar te krijgen en telkens als we er bijna zijn, komen ze weer met iets anders wat ze nodig hebben.....WAAROM kan het nou nooit eens klaar zijn?? Heb ik eindelijk een spaarpotje....of net even wat ademruimte....moet ik weer een ticket boeken en leefgeld voor hem voor de periode dat hij daar zit betalen.....weg extraatje! WAAROM????? Wil ik de ticket en treinkaartje uitprinten is de fucking inkt op!!! En ik heb al haast geen geld meer!!! WAAROM???? 

Ik wil schelden, vloeken, huilen.......maar hou me in....probeer afleiding te zoeken op internet, komen die klote filmpjes voorbij die ik met mijn stomme kop ga bekijken!! WAAROM??????

Soms wil ik gewoon in een hoekje kruipen, onder een deken, me verstoppen voor alles en iedereen. Soms zou ik willen dat ik een toverstaf had en een wereld kon creeeren waar geen geweld in welke vorm dan ook zou bestaan. Dat we iedereen en alles om ons heen zouden respecteren op elk vlak. Dat we geen geld nodig hadden, alles gratis! Alleen gebruiken wat je werkelijk nodig had en dat het onbeperkt beschikbaar zou zijn.Wat zou dat toch fantastisch zijn.... Geen zorgen, geen problemen, geen drama's, geen pijn, geen verdriet..........*zucht* Als dat nou zou kunnen......Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zoooo herkenbaar!!!
Ik kijk geen nieuws meer op tv,enkel kijk ik naar wat ik noem "hersendodende" programma's zoals "say yes to the dress" of zulke domme programma's zodat ik niet te veel nadenk.
Van kindsafaan zeg ik dat ik niet gemaakt ben voor deze harde wereld!
Gelukkig kan ik me regelmatig terugtrekken aan zee waar mensen meer ontspannen zijn omdat ze hier hun batterijtjes komen opladen,op vakantie zijn.
Maar soms ookvoel ik een steek,zie ik overal koppeltjes hand in hand en dan stel ikmij de vraag WAAROM lukt het me niet om een relatie op te bouwen? Ben ik zo moeilijk om graag gezien te worden?!
Tip: kijk zulke filmpjes niet meer en kijk geen nieuws meer,dat helpt! Kijk eerder filmpjes over dieren die gekke dingen doen,heeeel lachwekkend
| 10:28 |
Mooi dat je het herkent en ja, dat doe ik ook veel, maar soms overkomt het je gewoon en dan kat het er dubbel zo hard in
| 10:44 |
Ken ik maar ik kap direct af en ga iets vrolijks kijken voordat mijn humeur er onder lijd (of is het leid!?)
| 11:14 |
;) lijd denk ik lol
| 11:43 |
Ik kan daar niet naar kijken, maar blijkbaar kunnen wij als mensheid genieten van andermans leed. Of we houden ons voor de gek dat het geen pijn doet of zo.
| 12:32 |
Ik probeer het ook te vermijden....maar soms wordt je er gewoon bruut me geconfronteerd....zoals dat geval met de vakrkens in belgie....op fb ben ik er aan voorbij gescrolt....wilde het niet zien....maar op tv krijg je het gewoon op je bord geschoven
| 12:35 |
Prachtig geschreven, en goed dat je van je afschrijft lieverd.
Dikke knuffel van mij!
| 10:50 |
Thnxxx xxxx
| 10:55 |
mooi geschreven ook ik denk vaak waarom die filmpjes scroll ik gelijk door omdat ik er zoo niet tegen kan t nieuws op tv kijk ik ook al niet meer sterkte met je vriend wat een gezeik t is toch 1 europa?
| 07:06 |
We zijn al zooooooo lang bezig....en elke keer is er wel wat anders wat ze willen hebben
| 07:50 |
Ik vraag me momenteel ook heeeeeel vaak af WAAROM?! Pfff het leven is gewoon niet eerlijk
| 21:24 |
Klopt xxxx en toch doorgaan
| 05:27 |
ik ken geen opgeven :) jij ook niet volgensmij, staat niet in ons woordenboek. hoe boos of gefrustreerd ik ook zijn kan, ik geef niet op
| 09:17 |
Juist....opgeven...wat is dat? Kun je dat eten?? Hahahaha
| 09:23 |
De grote waarom vragen van het leven, soms krijgen we een antwoord, soms een glimps van een antwoord, maar nooit volledig. Het leven is raar, maar we moeten het beste ervan zien te maken...
| 21:08 |
Xxx thnxx.....je hebt gelijk
| 05:27 |
Xxx
| 09:09 |
Ja idd het leven gaat niet over rozen helaas er is altijd wel wat heel veel sterkte meid wel goed beschreven xx
| 17:09 |
Xxx
| 17:16 |
Mooi geschreven, hoor. Ik vraag me dat ook wel eens af. Ik kijk liever niet eens meer naar het journaal: al die ellende. We hebben denk ik met z'n allen meer dan genoeg aan onszelf. Ik hoef de ellende van een ander er ook niet bij, maar die krijg je gratis en voor niks op 'social' media....
| 16:50 |
Yupppp
| 16:51 |
Het waarom zullen wij nooit een antwoord op krijgen. Ik hoop alleen dat alles goed komt voor je vriend.
| 16:38 |
Thnxx
| 16:46 |
Snap je frustratie schat het leven is zo oneerlijk
| 15:35 |
Pfffff soms wel he
| 15:46 |
ja WAAROM? helaas krijgen we hier niet altijd een antwoord op
| 15:23 |
Nope.....zucht
| 15:35 |
Ja... als dat nou eens zou kunnen.. paradijs op aarde..
| 14:37 |
Zucht....yup....
| 14:44 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen