Joyce's life: Muziek is leven!

Joyce's life: Muziek is leven!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo is het echt voor mij! Ik sta op met muziek en val in slaap met muziek! Ik breng veel tijd door op YouTube, zoekend, luisterend, genietend van muziek. Van Rock tot klassiek, van vrolijke deuntjes tot emotionele tranentrekkers, van jaren '60 tot nu. Ligt helemaal aan mijn bui waar ik naar luister.

Soms kom ik verrassende covers tegen, want daar ben ik vaak naar op zoek. Oude nummers in een nieuw jasje gestoken. Zo gaaf wat je dan tegen komt! Vooral accoustische versies raken me enorm. Ik zal hier een paar van mijn favorieten neerzetten die ik regelmatig luister en die mij op een een of andere manier geraakt hebben, me kippenvel geven, tranen in mijn ogen laten komen of gewoon heel blij maken! Luister en vertel mij wat je er van vindt, of deel 1 van jouw favorieten in de reacties met de reden waarom dat nr nou zo speciaal voor jou is! Het is altijd leuk om te delen toch?!


Wat mij raakt in deze cover van The Sound Of Silence is het rauwe wat langzaam opgebouwd wordt. Ik was altijd al gek van het origineel, maar deze versie die hierboven staat komt nog dieper bij mij binnen....zo intens!!!

Grenade van Bruno Mars, deze acoustische versie raakt mij dieper dan het origineel op zijn cd. Waarom? Ook weer intenser, puurder. Ik loop hem dan ook altijd loeihard mee te blèren thuis, tot wanhoop van de buren hahahaha! De tekst past ook bij mij, luisterde hem veel toen mijn huwelijk op de klippen aan het lopen was. Heeft me door de periode van overeind krabbelen geholpen.

Hotel California van de Eagles in een nieuw jasje. DEZE IS ZO GAAF!!!!! Ik word altijd zo blij van deze versie! Zoveel respect voor wat deze mannen ALLEEN MET HUN STEM doen!!! Ja serieus!!! Ze hebben geen instrumenten....gebruiken alleen hun strot om muziek te maken!! Gaaf toch!!! . Luister en geniet!!

Boyce Avenue en Kina Grannis heb ik op YouTube ontdekt. Daar zijn ze begonnen met covers te plaatsen en zijn inmiddels al zo bekend geworden dat ze de wereld rond toeren met hun eigen songs en covers. Beide prachtige stemmen en prachtige covers. Zeker de moeite van het luisteren waard!

Somebody That I Used To Know, Gotye. Maar dan weer geheel Accapella!! Zo gaaf en zo goed gedaan! Grappig clipje en zoveel respect hoe deze gozer dat heeft gedaan!


Nog eentje dan om het af te leren hahahaha. Als ik eenmaal begin ben ik niet meer te stoppen!!! Wordt hier zo enthousiast van!!!! Wil zoveel laten zien en delen!!!! De laatste is een cover van een nummer wat vroeger al een favo was van mij, maar deze versie maakt hem zo anders! Zo mooi! zo intens!!!

Geniet en laat wat van je horen in de reacties!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Muziek altijd overal en zowat alle stijlen :-)
| 07:12 |
Ik ben zoals jij "opstaan met muziek en gaan slapen met muziek" The sounds of silence, in 1 woord Prachtig!!
| 14:20 |
Thnxx!!!
| 14:44 |
Vooral de sound of silence is heerlijk... en dan bedoel ik hem wel heel letterlijk ;-)
Geniet van de muziek, dan geniet ik van de stilte :-)
| 17:32 |
Hahahahaha ieder zijn ding ;)
| 18:00 |
Gelukkig wel toch!
| 18:02 |
Absoluut!
| 18:09 |
Hier is ook bijna altijd muziek in huis
| 16:20 |
Heerlijk he
| 16:21 |
ja toch
| 18:09 |
Yup!
| 18:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen