Mijn eerste YouTube video!!!

Mijn eerste YouTube video!!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn eerste YouTube filmpje met een tutorial voor een mobius link armbandje is een feit!😄☺️

Bloed, zweet en tranen maar na 6 keer proberen werd het wel iets makkelijker.

Nog niet helemaal zoals ik wil maar voor de eerste keer ben ik niet ontevreden.

Kijken jullie ook?

Mobius link armbandjeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk hoor :) Ik heb me zojuist op jouw kanaal geabonneerd. Met mijn 3 kanalen :) Als jij op 1 ervan zou willen abonneren, zou heel fijn zijn (wil ook mijn url kunnen aanpassen), namelijk die van Yoors How-to's (mijn andere account waar ik engelstalige uitleg geef). Is niet verplicht he.
| 16:26 |
Natuurlijk doe ik dat☺️ Dank je wel.. lief van je
| 17:56 |
Insgelijks! :)
| 19:19 |
Graag gedaan ☺️
Zo kunnen we elkaar toch mooi helpen☺️
| 21:01 |
klopt. Maarrrr... ik abonneer niet als het mij niet zou aanspreken. :)
| 07:52 |
Nee Ok... maar jou video's van hoe je dingen doet hier op yoors zijn zeker handig en welkom☺️
| 10:22 |
Dank je wel voor het compliment :D
| 10:54 |
Graag gedaan☺️
| 11:53 |
Wat leuk zeg! Leuke hobby!!
| 11:53 |
Ja hè.
Ik doe dit ook pas heeel kort op YouTube. Miet echt wel ff wennen aan werken voor de camera... en ik weet nog niet zo goed wat de mensen graag willen zien. Dus ik zou zeggen tips zijn welkom.
| 11:56 |
Ik ben Pedicure en wil ook wel een video maken..Beetje bang voor de camera haha
| 11:59 |
Dat went echt wel☺️
Ik maak mijn video's zo zodat ik alleen in beeld heb wat ik wil laten zien..☺️ Misschien als ik wat meer vertrouwen heb dat ik mezelf helemaal laat zien Whahaha. Maar op zich is dat niet waar t om gaat dus ik vind t ff prima zo. Nu hopen dat ik 100 abonnees krijg zodat ik Mn url kan veranderen ☺️
| 12:02 |
Ja ik hoop het voor je..ik heb al 'problemen' met op foto, haha. Ik maak ze liever
| 12:04 |
Hehehe ik heb veel modelleert gedaan vroeger.. dus met foto's heb ik geen moeite... video is echt anders.. hehehe
| 12:07 |
Wat leuk dat je een YouTube kanaal bent begonnen. Ik ben geabonneerd ;)
| 17:42 |
Jeeuujj leuk ☺️ Ja ik vind t leuk om mensen te laten zien hoe je iets maakt
| 17:47 |
Leuk!!!!!!!!! Ik ga METEEN kijken!!!!!!
| 16:13 |
Thhhnnnnxxxx....sorry voor mijn geklungel vandaag met uploaden ....de video waar je op gereageerd had miste een groot deel...namelijk de oorknopjes die er bij horen hehe....de upload die er nu aan komt klopt wel!!!! Sorryyyyy
| 20:53 |
Heel erg leuk gedaan....ook het idee om zo een armbandje te maken
| 08:12 |
Dank je wel☺️ Ik heb zoooo veel ideeen in Mn hoofd hehehhe. Eerst even simpel beginnen. Ik moet nog even wennen aan de camera enzo hehehe
| 09:56 |
Ja je moet eerst je ideeën goed uitwerken en oefenen...en soms is het leuk om kleine foutjes in je filmpje te laten zien. Daar trek je mensen mee vooral omdat ze dan zien dat jij ook niet perfect bent :)
| 10:11 |
Hehehe ja dat is ook wel weer waar hehehehhe ☺️
| 12:37 |
Heb jij een site waar waar je spulletjes verkoopt voor sieraden?
Dan kan ik wat bij je aanschaffen en zal ik het promoten in mijn filmpjes☺️
| 10:05 |
Hoi, Mijn site is: www.jewelforless.nl en je eerste filmpje is goed gelukt...Is niet makkelijk. Ik maak zelf tutorials maar dan met foto's...is ook een hels karwei
| 10:09 |
Ja idd dat lijkt me ook een karwei idd.. dank je voor je compliment.. ik vond t toch echt wel spannend hoor!!! Maar al doende leer je... ik ga straks kijken op je site
| 12:36 |
Ohw jeej wat doe je me aan... je hebt echt heeeeel veel producten... dat is niet goed voor mijn portomenee....
| 13:08 |
Dat heb je super goed gedaan en wat een handig tangetje wat je in je linkerhand vast hebt. Die moet ik dus even gaan scoren, want die ontbreekt in mijn collectie ;) Ik heb je natuurlijk een duim gegeven en geabonneerd op je kanaal. Mijn man gaat gek worden, als hij ziet dat ik weer wat nieuws ontdekt heb hahaha
| 07:06 |
Dat krombek tangetje kun je bij mij kopen...ik verkoop heel veel op het gebied van sieraden maken :)
| 08:10 |
Kijk Tiny jij bent nog eens een goed hulpje hihi.. dank je wel!!
| 10:03 |
Dank je wel Diana .., whahaha wat leuk dat je het ook gaat proberen.. een tip kijk bij de action... hij heet volgens mij een hoekbektang.. veel hobby winkels of online hobby winkels hebben er ook.. ringetjes zijn hier in Nederland heel lastig te krijgen.. mooie ringetjes die hiervoor bedoeld zijn. Mocht je daar iets van nodig hebben kun je mij ook altijd vragen... ik kan alle maten tot 1,5mm tot ongeveer 12mm zelf maken met steeds 0,5mm er tussen.. dan heb je mooi gezaagde ringetjes die mooi sluiten. Verder koop ik vaak spulletjes bij kralenwinkel online of kralenhoekje. Begin simpel denk groot :). Ik ga zo weer een nieuw filmpje maken die komt vanavond of morgen online.. ik ga deze vanuit een andere hoek opnemen.. even kijken wat jullie fijner vinden☺️
| 10:02 |
Het heet de krombek tang...is inderdaad heel handig. Vooral in kleine hoekjes zoals het werken met kalotjes...dan blijf je zicht op het werk houden wat vaak met een gewone platbek niet is. :-) En jullie mogen me altijd tips vragen. Heb er in overvloed :-)
| 10:13 |
Dat klopt helemaal.. zul je straks zien in mijn tutorial want daar pakte ik t normale tangetje waardoor ik de boel verstoorde en weer even moest repareren hehehhe.. ook dat gebeurd en juist in filmpjes waarbij ik t eigenlijk niet wil whahaha
| 12:27 |
Maar foutjes in filmpjes kunnen soms ook handig zijn...om te laten zien hoe het niet moet :-)
| 12:29 |
Hehehe ja ach en t gebeurd iedereen .. heb ik meteen laten zien hoe je t oplost ☺️
| 12:31 |
Alles op z'n gemakkie hoor ;) eerst ook budget vrij maken hiervoor en heb deze maand iets te veel andere onkosten gehad hahaha. Toch helemaal om en ga zeker ook wat sieraden maken om te verkopen voor Roparun. Heb je blog overigens ook gedeeld via Spam je Blog, je weet maar nooit ;)
| 11:04 |
Dank je wel voor het delen. Ja dat is een goed idee van jou om te verkopen voor ropa run... later op de middag komt een nieuwe video online van de oorknopjes hiji
| 12:28 |
Leuk zeg ik heb je een duim gegeven ,,ik heb hem nog niet helemaal gezien maar dat ga ik morgen doen ik ga nu eerst naar mijn mandje trusten
| 00:06 |
Dank je wel.. trusteeee
| 10:03 |
Mooi gelukt.
Nog twee tips: de video kan je insluiten in je blog.
via bewerken en dan rechts in het menu video opzoeken.
sleep een video blok naar je blog en dan links boven dat blog staat klein vakje waar je jouw video locatie kan invullen.
Bij het op nemen de volgende keer iets meer je werkvlak in beeld houden. Nu verdwijnen je tangetjes af en toe uit beeld.
| 22:28 |
Hey dank voor je tips.. tangetjes merkte ik ook achteraf idd.. daar zal ik zeker op letten.. na 6 keer opnieuw doen was ik er cd tevreden mee hehehehehhe. De video toevoegen had ik eerst gedaan maar dan kun je een video niet liken en je abonneren toch? Op deze manier wordt je naar YouTube gestuurd en liken en abonneren mensen zich sneller of is dat niet zo? En wordt dat dan wel gezien als weergave als iemand m direct via hier kijkt?
Dank je wel voor je tips die hoor ik graag
| 23:55 |
Geweldig. Wist niet dat je die Mobius links zelf kunt maken.
| 22:11 |
Leuk dat je gekeken hebt...Jawel je kan er best veel mee.. ik wilde simpel beginnen omdat chainmaille hier ook niet echt bekend is in Nederland. Ik maak en zaag mijn ringetjes dan ook zelf omdat heel veel maten niet verkrijgbaar zijn. Ik ben van plan om meer video's te maken en de moeilijkheidsgraad zal ook wel oplopen ☺️ Ook wil ik dit gaan combineren met wire wrapping denk ik☺️
| 23:58 |
Ik behoor niet echt tot je doelgroep. Heb zelf ooit een kralenwinkel gehad. En ben vertaler en heb ook een paar DIY boeken vertaald. Maar verder doe ik er niets meer mee...
| 04:52 |
Dat maakt toch helemaal niks uit☺️ Wel heel lief van je dat je gekeken hebt. Je hoeft niet alles zelf te doen hehehehehe☺️ Soms is t ook leuk naar iets te kijken en er verder niks mee te doen toch?
| 10:07 |
nieuwsgierig ben ik natuurlijk wel nog altijd... had zelf niet veel met sieraden, maar heb toen wel 'alles' geleerd om het de klanten uit te kunnen leggen...
| 11:57 |
Dat is altijd fijn om je klanten uit te kunnen leggen hoe ze iets moeten doen☺️ En nieuwsgierigheid siert de mens hehehe
| 12:10 |
hihi. ik wilde toen eigenlijk heel andere dingen verkopen, maar de klanten wilde breikraaltjes... en daar kun je ook sieraden mee maken, als je heel veel geduld hebt...
| 12:17 |
Hehehe das idd ook heeeerel mooi ja...
| 12:34 |
Heel erg leuk!
| 22:09 |
Dank je wel Anouk ☺️
| 23:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen