×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
coaching it is!

coaching it is!


Iedereen zou eigenlijk een coach moeten hebben. Iemand die je vertelt dat je goed bezig bent. Iemand die je inspireert, stimuleert, dirigeert. Iemand die je het inzicht geeft, je een schop onder je kont geeft.

Je coach hoeft niet per sé een professionele coach te zijn, er zijn altijd mensen om je heen  die jouw coach kunnen zijn. En wat het mooie is, je kunt soms ineens zo'n verhelderend gesprek met iemand hebben, iemand van wie je dat misschien niet verwachtte... en die iemand krijgt door jouw feedback ook weer een andere kijk op zijn of haar eigen bezigheden... en zo coach je in feite elkaar! Waarom niet! Coach is een vrij beroep!

Je komt tegenwoordig veel coaches tegen;  personal coach, taal coach, budget coach....

Tuurlijk, hartstikke handig dat er op allerlei gebied, voor allerlei problemen hulp aanwezig is.

Vind ik ook. Dus ben ik de crea-coach. Voor al je problemen op creatief vlak kun je bij mij terecht. Nu wordt 'creatief' ook voor veel functies gebruikt, maar creatieve oplossingen voor problemen op marketing of communicatiegebied -om maar iets te noemen- is niet waar ik het hier over heb...

Ik heb het over advies op het hogere fröbelgebied, hulp met het creëren van een persoonlijk accessoire, met het customizen van bestaande kledingstukken, met het transformeren van miskopen in eigentijdse, persoonlijke items... van die dingen... Maar misschien wel meer; laatst op een damesnetwerkavond liet ik vallen dat ik zelfs over sinterklaassurprises maken mee wil denken.... Maar ook voor een leuk gesprek in een inspirerend, gezellig atelier kun je bij mij terecht, en dan repareer ik meteen dat losse naadje in je jas. Ik hou van leuke en goede gesprekken bij een bakje koffie. En van coachen. Ik ben een coach. Ik heb een coach. Ik ben een blij mens. Kan ik nog iemand blij maken?