Blog challenge// day 10

Blog challenge// day 10


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Your views on alcohol and drugs. Nou, doe zeker waar je blij van wordt. Persoonlijk heb ik geen problemen met alcohol zolang je het met mate doet, maar drugs heb ik toch echt wel problemen mee. Ik weet dat alcohol ook niet goed voor je is en blablabla, maar feit is toch dat je veel sneller verslaafd raakt aan drugs. Als iemand het dan toch wil doen, moet die het tenminste niet aan mij proberen op te dringen. Ik bemoei me niet met jouw en jij niet met mij. Wat is jullie mening hierover?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik doe helemaal niks van dat alles. Heb er gewoon niks mee. Heb om mij heen te veel van het verkeerde gezien
| 23:08 |
Beide gedaan , drugs langer dan drinken maar van beide af. Nooit een ander mee lastig gevallen, gewoon in mn eigen huis.
| 20:49 |
mijn mening daarover volgt morgen ;)
| 20:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen