Blog challenge// day 11

Blog challenge// day 11


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Your current relationship, if single discuss how single life is. Single life it is >_< Hoe is dat dan, zo'n lonely life. Om eerlijk te zijn, vind ik het op dit moment wel goed. Ik heb het best wel druk en zou dus niet heel veel tijd hebben voor een relatie. En natuurlijk, komt er iemand leuk op mijn pad zou ik geen nee zeggen, maar single life is nu ook weer niet de grootste wereldramp. Voor mij is single life gewoon al mijn vrije tijd vullen met hobbies en vrienden. Ik doe veel aan sport en helaas ook aan schoolwerk dus die tijd vullen lukt wel. Ik merk wel dat ik af en toe een beetje jaloers kan zijn op mensen die wel een leuke relatie hebben, maar ik neem aan dat mijn tijd nog wel komt... Hoe zit het met jullie relatie??Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
in luv with bae
| 16:42 |
Ik zit in een langeafstandsrelatie van 2 jaar en 3 maanden, verblijf nu tijdelijk bij hem in Macedonie om tijd met hem te kunnen spenderen tijdens mijn stageperiode. Volgend jaar proberen we de afstand te overbruggen. Het is een interessant gebied voor een Nederlandertje van 22 jaar, dus daarom dat ik mijn blog daar grotendeels eraan toe wijd. (:
| 15:07 |
heb lange tijd alleen geweest na een huwelijk van 22 jaar en ja ik genoot daar ook wel van maar woon nu sinds 2 jaar terug samen
| 14:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen