×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog challenge// day 11

Blog challenge// day 11


Your current relationship, if single discuss how single life is. Single life it is >_< Hoe is dat dan, zo'n lonely life. Om eerlijk te zijn, vind ik het op dit moment wel goed. Ik heb het best wel druk en zou dus niet heel veel tijd hebben voor een relatie. En natuurlijk, komt er iemand leuk op mijn pad zou ik geen nee zeggen, maar single life is nu ook weer niet de grootste wereldramp. Voor mij is single life gewoon al mijn vrije tijd vullen met hobbies en vrienden. Ik doe veel aan sport en helaas ook aan schoolwerk dus die tijd vullen lukt wel. Ik merk wel dat ik af en toe een beetje jaloers kan zijn op mensen die wel een leuke relatie hebben, maar ik neem aan dat mijn tijd nog wel komt... Hoe zit het met jullie relatie??