Blog challenge// day 17

Blog challenge// day 17


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Things that make you scared. Ik ben bang voor een hele hoop dingen. Spinnen, het donker, clowns, enge poppen, falen, dood gaan, een heleboel dingen die überhaupt niet bestaan, gedrogeerd worden op feestjes en noem zo maar op. En nu ben ik voor deze dingen inderdaad echt wel bang, maar volgens mij gaat het niet om waar je bang voor bent. Het gaat erom wat je ermee doet. Zo weet ik dat doodgaan onvermijdelijk is, dus waarom zou ik me hier mijn hele leven druk om maken. En als het buiten donker is, dan zet ik de zaklamp van mijn telefoon toch lekker aan. En dat zeg ik nu toch wel zo mooi, maar het blijft toch altijd wel een beetje eng. Dus ja, waar zijn jullie bang voor?

Punten voor jouw en mij ^3^

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
de angst die je bezit om eender wat schakel je niet zomaar uit
| 20:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen