Blog challenge// day 19

Blog challenge// day 19


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Something that never fails to make you feel better. Er zijn best een aantal verschillende dingen waar ik altijd door opfleur; Mijn vrienden, muziek, turnen en schrijven zijn dan denk ik wel de beste keuzes. Mijn vrienden en mijn zus maken me gewoon altijd aan het lachen, door muziek word ik gewoon lekker kalm, in turnen kan ik altijd energie kwijt en in schrijven kan ik mijn hoofd een beetje leeg maken. Meestal als ik een van deze dingen heb gedaan voel ik me ook automatisch een stuk beter. Waar worden jullie blij van?

Post foto's, blog en wat je maar wil op yoors

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
daar hou ik ook van
| 13:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen