Blog challenge// day 24

Blog challenge// day 24


Things you want to say to five different people. Uuuhmm, tja, heb ik nog iets belangrijks om te zeggen?                even denken...                                                                                             1. "Doe eens even normaal." Tegen een van mijn trainsters.                                                                                                     2. "Jullie verpesten het voor iedereen." Tegen drie van mijn turnsters. (ik ben zelf ook trainster)                                            3. "Je bent een geweldig persoon." Tegen een van mijn beste vriendinnen.                                                                                            4. "Waarom ben je zo'n eikel?" Tegen een aantal van mijn, altijd gezellige, klasgenoten.                                                 5. "Ik vind je nu al cool." Tegen iemand die ik alleen via app ken.

Wat zouden jullie graag nog aan iemand willen vertellen?

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
tof da je die verschillende dingen gezet hebt
| 21:17 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden