×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Blog challenge// day 24

Blog challenge// day 24


Things you want to say to five different people. Uuuhmm, tja, heb ik nog iets belangrijks om te zeggen?                even denken...                                                                                             1. "Doe eens even normaal." Tegen een van mijn trainsters.                                                                                                     2. "Jullie verpesten het voor iedereen." Tegen drie van mijn turnsters. (ik ben zelf ook trainster)                                            3. "Je bent een geweldig persoon." Tegen een van mijn beste vriendinnen.                                                                                            4. "Waarom ben je zo'n eikel?" Tegen een aantal van mijn, altijd gezellige, klasgenoten.                                                 5. "Ik vind je nu al cool." Tegen iemand die ik alleen via app ken.

Wat zouden jullie graag nog aan iemand willen vertellen?

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.frieke
tof da je die verschillende dingen gezet hebt
01-10-2017 21:17
01-10-2017 21:17 • Reageer