×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog challenge// day 3

Blog challenge// day 3


What kind of person attracts you? Tot wat voor soort persoon voel ik me aangetrokken? Dat is een goede vraag. Er zijn een heleboel dingen die ik leuk vind aan mensen. Ik hecht echter de meeste waarde aan persoonlijkheid en voel me hier dan ook het snelst tot aangetrokken.  Ik vind het enorm belangrijk dat mensen  eerlijk tegen mij zijn en dat ze hun eigen mening hebben en die dan ook uiten. Ook houd ik ervan als iemand mijn humor heeft. (wat eigenlijk gewoon inhoudt dat ze sarcastisch zijn) Ik vind het ook fijn als we een aantal dezelfde interesses hebben, zoals dezelfde smaak in films en muziek. Ik zal me ook sneller aangetrokken voelen tot iemand die een sport doet, omdat ik hier zelf ook heel veel van houd. Verder zal ik ook meer interesse in iemand hebben, als ik een intelligent gesprek met die persoon kan voeren. Natuurlijk zijn er ook uiterlijke trekjes die ik leuk of mooi vind, maar dit vind ik altijd op de tweede plaats komen.

Wat vinden jullie aantrekkelijk bij mensen?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties