Blog challenge// day 4

Blog challenge// day 4


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

What you wear to bed.

Sprekende voor een echte koukleum draag ik meestal een dikke trui en een lekkere legging met dikke fluffy sokken, om te gaan slapen. In hartje zomer is dit natuurlijk wel anders, maar nu het toch wel weer wat frisser begint te worden is dit toch wel mijn go to outfit. Ook heb ik zolang ik nog wakker ben meestal mijn haar in een knot, zodat het niet in de weg zit als ik nog ben aan het lezen of schrijven. Als ik dan eenmaal ga slapen doe ik meestal mijn haren los en mijn sokken uit. Wat dragen jullie om te slapen?
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik leef met mn joggingsbroeken en dikke truien
| 18:24 |
Ik denk dat een mens naakt hoort te slapen, even lekker vrij en geen belemmeringen.
We hebben de hele dag al (verstikkende) kleding aan met chemische stoffen (verf/deo/wasmidel) erin, laten we ´s nachts ons lichaam lekker herstellen.
| 10:55 |
wat ik draag ga ik nog niet verklappen, dat is voor morgen
| 10:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen