Blog challenge// day 9

Blog challenge// day 9


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Your last kiss. Deze vind ik toch wel grappig. Voor de meeste mensen zou hier gewoon een antwoord komen als; gister, of vorige week. Bij mij is dat toch een ander verhaal, aangezien ik denk ik gewoon voor de rest van mijn leven single ga zijn. Mijn laatste kus? Eerder, wanneer krijg ik mijn eerste (echte) kus. Een kusje op de wang telt namelijk niet echt, vind ik. Hoe zit het met jullie?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bij mij net tijdens de afwas
| 20:47 |
ik had de mijne al ingevuld, mijn man en ik kussen wel wat af hihihi
| 20:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen