Blog challenge// day 2

Blog challenge// day 2


How have you changed in the last two years?

Twee jaar geleden, maar het lijkt al veel langer. Twee jaar geleden heb ik namelijk een paar van mijn beste vriendinnen ontmoet. Zij waren een hele andere invloed dan mijn vorige vrienden, omdat ik het gevoel had dat ik bij hun mezelf kon zijn. dat gevoel is er nu nog steeds. Ik denk dat vooral zij een grote rol hebben gespeeld in wie ik nu ben. Ook heb ik natuurlijk nieuwe interesses gekregen en nieuwe ervaringen opgedaan. In het algemeen denk ik dat ik in deze twee jaar gewoon meer mezelf en een betere versie van mezelf ben geworden. Dat lijkt mij ook de belangrijkste verandering die plaats hoort te vinden in je leven.

~And how have you changed?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik durf steeds meer en meer mezelf te zijn
| 09:29 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden