mijn nieuwe ik

mijn nieuwe ik


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor velen herkenbaarben ik net als de meeste vrouwen altijd bezig met mijn gewicht. Vooral na mijn 3e bevalling merkte ik dat ik steeds meer aan kwam. Van alles geprobeerd maar helaas weinig resultaat.

In 2006 kreeg ik spontaan trombose op ene veel te jonge leeftijd en gelijk werd gewezen naar roken en gewicht. Toen al eens verdiept in een medische ingreep maar woog niet genoeg en werd al gekscherend gezegd eet er even 10 kilo aan en kom dan maar terug.

Nu inmiddels 10 jaar later nog steeds problemen met afvallen en erbeginnen steeds meer lichamelijke klachten te komen. Dus afgelopen november toch maar eens naar een huisarts te gaan. Door hem verwezen naar het ziekenhuis om een te kijken wat wij kunnen doen om het aan te pakken

Al snel werd er besproken een Gastric By Pass (GBP) tegaan doen en hiervoor aangemeld. En dat klinkt makkelijker dan het is , er gaat een heel traject aan vooraf. Verplichte bijeenkomsten , afspraken met artsen en psychologen en uiteindelijk half april mij n definitieve ja gekregen voor de operatie en op de wachtlijst geplaatst die 4-6 maanden duurt

Vol spanning wacht ik de operatie af en bereid mij voor opde nieuwe Danielle 2.0 graag wil ik jullie op de hoogte gaan houden hoe het traject verloopt waar ik zelf tegen aanloop maar ook hoe mijn omgeving erop reageert

Dit omdat ik toch merk dat mensen niet echt weten hoe ze hiermee moeten omgaan en mensen snel een mening hebben of een reactie geven waarvan ik denk is dit nou nodigBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik wens je veel succes, zolang je naar je lichaam luistert komt het wel in orde, ik ingreep gehad 22/02/2017 en momenteel 25 kilo lichter, beste beslissing ooit
| 19:03 |
Knap ook dat je de stap hebt durven nemen. Zelf heb ik deze week ook de verwijzing van mijn huisarts gekregen en wacht ik op het bericht dat ik kan gaan starten. Telefonisch heb ik al doorgekregen dat ik start met eerst 6 maanden diëtiste en dat ik gedurende die periode ook mijn screening zal krijgen. Spannende periode, maar kijk er ook erg naar uit! Succes en hopelijk kunnen we elkaar een beetje tot steun zijn in deze nieuwe stap. Groetjes
| 06:00 |
ja het traject verschilt nogal per ziekenhuis ik heb enkel ene gesprek gehad met de dietiste en meer niet
| 11:41 |
Veel succes. Hopelijk lukt het erna beter!
| 23:04 |
Goed idee! Ik denk dat veel mensen er wat aan zullen hebben!
| 12:44 |
dank je wel denk dat veel mensen niet beseffen wat het is want het is niet even een operatie en klaar je hebt een heel traject voorafgaand en strenge eisen waar je aan moet voldoen en je zit ook aan een nazorg traject van 5 jaar
| 12:46 |
Ja daarom juist! Ik ben zelf nog maar 16 en weet dus niet of ik er nu al wat aan heb. Maar de informatie die jij mensen kan geven kan altijd helpen in de toekomst!
| 12:51 |
dat klopt ik merk dat heel veel mensen niet beseffen wat het precies is en er te makkelijk over denken
| 12:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen