Bedankt lichaam, voor je geweldige timing!

Bedankt lichaam, voor je geweldige timing!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Door mijn hypermobiliteit schiet er weleens een gewricht een kant op die ik niet wil. Mijn banden worden steeds slapper en zijn niet sterk genoeg om de boel op zijn plek te houden. De laatste jaren blijft mijn schouderblad regelmatig hangen. Meestal links. Als ik iets til gaat mijn schouderblad niet terug naar achteren en dat zorgt voor een helse, brandende pijn als ik mijn arm beweeg, maar vaak ook als ik zit.

Meestal ga ik dan naar de osteopaat, die met zijn grote klauwen zorgt dat de boel weer op zijn plek schiet. Doe ik dat niet, dan slaan alle spieren vast en loop ik als Quasimodo. Erg elegant. Zitten kan ik dan helemaal vergeten.

Deze keer is het rechts te doen. Nog veel vervelender, want ik ben rechtshandig. Waar ik normaal met 4 honden tegelijk loop, moet ik me nu beperken tot 2 en dan ook nog de 2 lichtste honden in 1 hand.

Natuurlijk, en als je me kent weet je dat het ook echt logisch is, gebeurt dit 2 dagen voor kerst, zodat ik voorlopig niet bij mijn osteopaat terecht kan. Ik verlang er zo naar om zijn 130 kilo bovenop me te voelen en weer normaal te kunnen bewegen, maar dat zit er helaas niet in, dus weet ik dat de pijn de komende dagen steeds erger zal worden.

Het enige wat nog een beetje kan voorkomen dat alle spieren per direct in staking gaan, is mijn nekkraag. Die zorgt voor ontspanning van mijn nekspieren, zodat ik tenminste nog kan zitten. Gelukkig zit ik nooit lang als adhd-er. :-) Klein nadeel van de kraag is dat mijn kaken en sleutelbeenderen er beurs van worden, maar dat neem ik graag voor lief. Dat worden een paar fijne kerstdagen. Eigenlijk zouden er spoed-osteopaten moeten zijn, zoals je ook altijd terecht kunt bij de spoedpost.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoop dat je toch een beetje hebt kunnen genieten van de kerst..
| 20:10 |
Ja hoor, ik ga gewoon door. :)
| 09:12 |
Ach, nee...wat naar! Zul je net zien, zo vlak voor de kerst. Waardeloos! Hopelijk biedt de nekkraag die verlichting, die toch nog een leuke kerst mogelijk maakt.
| 17:39 |
Sterkte, ik hoop dat je ondanks alles toch kan genieten van de kerst
| 17:11 |
Dank je. Alles went, zelfs dit. We blijven positief. :)
| 19:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen