Hoe kom ik ongeschonden uit spelen met Xana?

Hoe kom ik ongeschonden uit spelen met Xana?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tja, dat vraag ik me nog steeds af. Net was ze weer bezig. Ik zat achter mijn laptop, Toen ik ineens een stekende pijn in mijn bovenarm voelde. Xana was aan het knabbelen met haar voortanden om me uit te dagen en daar zat een velletje tussen. Even later doet ze hetzelfde met mijn rug en mijn rechterborst. Fijn, weer wat blauwe plekken erbij.

Nu heb ik er wel genoeg van, dus sta ik op en geef haar een zet met mijn knie. "Dat zal je leren", denk ik, tot Xana me leert dat ik dat beter nooit meer kan doen. Xana haalt uit en geeft me een stoot met haar enorme voorpoot. Die poot schraapt het vel van mijn been, vanaf mijn heup tot mijn enkel. Ik ben nogal gevoelig en krijg snel blauwe plekken, dus het is te hopen dat ik niet naar de huisarts, fysio of ostheopaat hoef deze week, want voor ik het weet word ik opgeborgen in een blijf van mijn lijf-huis, omdat niemand gelooft dat ik niet word mishandeld door manlief. Dat ik mishandeld word door een hond zal vast niemand geloven.

In mijn laatste "spelen met Xana"-blog vroeg ik om een rugby-outfit, maar helaas heb ik er nog geen aangeboden gekregen. Maar goed, Xana herhaalde voorgaande handeling nog een paar keer, zodat mijn been er zo'n beetje uitziet als de Nederlandse vlag. Zo vaderlandslievend ben ik nu ook weer niet! Uiteindelijk zag ik kans om achter een stoel te duiken, terwijl Xana vrolijk met haar staart de koffie over de tafel veegde. Sommige dieren zijn blijkbaar erg haatdragend.

Eigenlijk vind ik het best sneu voor Xana. Ze bedoelt het niet kwaad en wil zo graag eens een keer helemaal losgaan, maar vind maar eens iemand die ertegen opgewassen is. Van de honden kan alleen Dinos haar wel aan, maar die blaft en gromt erbij en dat vind ze eng. Met Nontas speelt ze wel, maar die dendert ze zo omver en dan is het klaar. Met kleine Tommy van 3,5 kilo speelt ze ook, maar met hem houd ze meer rekening dan met mij. Die 2 rennen alleen achter elkaar aan, zonder gebeuk of gebijt.

Hier in het dorp woont een new foundlander die wel van haar kaliber is. Misschien moet ik toch maar eens vragen of Xana daar een keer mee mag spelen. Dat scheelt mij een hoop blauwe plekken.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Xana weer in de bocht!
| 23:45 |
Zo te horen blijft het Xana hoop dat er een geschikte speelmakker opduikt
| 21:07 |
Dat hopen mijn benen ook. :-)
| 21:16 |
tja met zo'n hond doe je niet wat je wil en echt zachtaardig ziet hij er niet uit
| 20:16 |
Zachtaardig is ze wel, zachthandig(potig) zeker niet.
| 20:17 |
Aan de ene kant grappig, maar aan de andere kant... Beetje onbeholpen typje, Xana, kent haar eigen kracht niet. De hond van mijn buurvrouw is net zo, en vindt mij leuk om mee te spelen.. vandaag duwde ze me met springen tegen de portiekmuur. Toch is ze schattig, net als Xana.
| 20:02 |
Ik ben ook echt helemaal verliefd op haar, maar met speelkwartier mag ze mij overslaan. :)
| 20:09 |
Ja, dat mag ze met een die dezelfde kracht heeft, hi hi
| 20:20 |
Je hebt er heel wat mee te stellen :-)
| 19:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen