×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Zou professioneel probleem-oplosser een baan zijn?

Zou professioneel probleem-oplosser een baan zijn?


Dat vraag ik me serieus af. Na 17 jaar wao heb ik wel een beetje genoeg van thuis zitten. Mijn lichaam functioneert misschien niet zoals ik dat wil, maar mijn hersenen maken overuren. Nu is er geen normale werkgever die mij ooit een baan zou geven, dus zal ik zelf iets moeten verzinnen.

Mijn hele leven ben ik bezig met oplossingen bedenken voor andermans problemen. Hoor ik mensen in een winkel over een probleem praten, dan heb ik de oplossing vaak al in mijn hoofd. Als ik dingen niet weet, zoek ik het op, of vraag het iemand in mijn uitgebreide netwerk.

Het onderwerp van het probleem maakt ook niet uit. Of het gaat over dieren, scheiden, kinderen, juridische zaken, ik bedenk overal een oplossing voor. Maar..........zou hier vraag naar zijn? Ik zit te denken aan een no cure/no pay-systeem. Als ik het niet op kan lossen, hoeven mensen dus ook niet te betalen.

Helaas heb ik geen groot talent, zoals een goede zangstem of tekentalent, waar ik iets mee kan verdienen. Maar ik heb wel een stel buitengewoon snel functionerende hersenen. Dat zou vast iets nieuws zijn: Je hersenen verhuren. :)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties