×

Yoors


Inloggen
×

Yoors8e keer creatief therapie

8e keer creatief therapie


Deze weg te gaan kan ik ondertussen wel dromen, ben ondertussen dit jaar zeker al 45 x die kant op gereden 

Hier rijd ik  richting de fietsbrug Arnhem vanuit Arnhem Zuid, waar ik lekker met het verkeer mee kon rijden

Park Sonsbeek

Daar waar Marco Paulo en Marlijn ettele jaren naast hebben gewoond

De zaal voor mij en H. alleen, heerlijke ruimte 

Onderweg denk ik altijd zoiets als..wat kan ik maken...heb nergens last van...maar ondertussen in het onderbewuste!

daar zit meer dan we beseffen en kunnen denken, dat is mij ondertussen wel duidelijk geworden!

Afgelopen week was ik ook daar geweest en geen blog gemaakt...totaal de weg kwijt even

Politie op visite gehad met goede raad en dame van het oude huis waar vrouwen heen kunnen vluchten, ze bracht de alarmknop voor eventueel nodig als iemand zich niet aan de regels houd en toch weer wil opgenomen worden.

Mijn muur was wagenwijd open gegaan de voorlaatste twee keren en stond dus nog net zo..ik voelde mij daardoor als toentertijd, wat verwarrend is dat..deels dat bange wezeltje..elfje die bang was en dacht aan de mens van toen...maar ja, de realiteit is dat ik dus niet meer bang ben of hoef te zijn .. geen kleine jongens meer hoef te beschermen en de man   al over de 70 is na de 23 jaar vastzitten in TBS.. alles liep wat door elkaar en daags  na  zijn vrijkomen trof ik bij het boodschappen in de Aldi een bijna gelijkend type aan die ook dus wel degelijk geestelijk niet oké was...leek op die Jos .. van t' verhaal Nicky Verstappen. Groene jas -hoedje op. Die is als t goed is in de Pieter Baan Inrichting. Hij liep schichtig rond en steeds even in een hoekje en aan de foon.. Aan het einde van een gang zie ik hem wat verdekt opgesteld en vreemd gedragen.. tel later voel ik een stevig lijf tegen mijn rug gedrukt.. allicht schrik ik...maar verstijf niet..kijk luchtig ff om en weet niet zeker wie ik zie.. laat het los en ga snel  naar mijn wagentje..Thuiskomend het nagevraagd..nee hij was het niet..oké.

Vorige week werd mij uitgelegd  t bange deel te omarmen ipv t gerust te stellen..gewoon die angst voelen zou mij genezing zijn...accepteren dat het er is, ontstaan in de tijd dat het  ook daadwerkelijk een angstige tijd was.

Vandaag  las H. een stukje voor en erna een gedicht, het ging over in jezelf een veilig plek zien te vinden en daar vertoeven zo nodig.

In mijn geval moest het dus net andersom zijn, omdat ik die plek zo grandioos heb kunnen koesteren  en er veel te vaak bivakkeer..alleen maar de blije vrije Ka dus. Net andersom dan wat ik vorige week hoorde dat het beste voor mij zou zijn. Mijn keus viel op verf gebruiken en zoals jullie zien die 4 kleuren.

Amper 5 minuten met de kwast tekeer gegaan en zie wat het werd vanuit t diepe ontstaan zonder doel.

Zie toch eens hoe stevig ik in mijn werkje op die twee voeten sta..leuk om zo te zien ontstaan weer.

zien jullie soms nog meer dan ik zie..ben benieuwd 

Na afloop even wat boeken gehaald bij de bibliotheek en  een kerstpakje voor Indy..tja..die is duidelijk te klein..ff lol gehad, morgen terug brengen en een kapper bezoeken

                niet dus he... ze schaamt zich te pletter!